Logo

Familieliv

På denne side kan du få et overblik over nogle af de livsfaser, vi kan rådgive dig om i forbindelse med spørgsmål om økonomi, pension og forsikringer. Det kan bl.a. være, når I bliver forældre, skal giftes, skilles eller oplever dødsfald i nærmeste familie.

Smilende pige med sine forældre ved strand

Skal I være forældre?

Når to bliver til tre, eller tre bliver til fire, kan der blive vendt op og ned på jeres hverdag og jeres økonomi. Vi rådgiver jer gennem det hele og hjælper med at få overblikket tilbage.

Læs mere om at blive forældre og økonomi 

Skal du giftes?

Når du og din bedre halvdel skal giftes, er der en del, I skal forholde jer til i forhold til økonomi, udgifter og diverse formaliter, som arv, testamente, pension og eventuelle ægtepagter.

Læs mere om at blive gift og økonomi 

Ferie og rejsetips

Er du helt klar til ferien eller dit udenlandseventyr? Vi hjælper dig med at få styr på valuta, det ekstra betalingskort og rejseforsikring.

Bestil valuta eller læs mere om ferie og rejsetips 

Når en af dine nærmeste dør

Et dødsfald blandt dine nærmeste medfører mange uafklarede spørgsmål. Vi hjælper dig med at få overblikket over økonomi, arv og afdødes bo.

Læs mere om, når en af dine nærmeste dør  

Få overblik over dine forsikringer

Ligesom med økonomien, er det vigtigt at have styr på dine forsikringer og have regnet de rigtige. Gennem vores stærke samarbejdspartnere Købstædernes Forsikring og nærpension tilbyder vi dig en lang række skades- og personforsikringer.

Læs mere om skades- og personforsikringer 

Fremtidsfuldmagt

Med en fremtidsfuldmagt kan du på forhånd bestemme, hvem der skal kunne handle på dine vegne, hvis du i fremtiden bliver syg eller mister evnen til selv at håndtere dine økonomiske forhold.

Læs mere om fremtidsfuldmagt 

Du skal skilles

En skilsmisse kan gøre ondt på både dig og din økonomi, og oftest bliver du tvunget til at tage stilling til økonomi, formue, bolig og juridiske forhold på et sårbart tidspunkt i dit liv.

Læs mere om skilsmisse og økonomi