Logo

Digitale løsninger og selvbetjening

På denne side kan du finde information om de mange selvbetjeningsløsninger, vi tilbyder vores erhvervskunder i sparekassen. Som erhvervskunde får du bl.a. adgang til Netbank Erhverv, Mobilbank Erhverv, digital underskrivning, og andre løsninger med du kan optimere din økonomi med, når du har MitID.

Netbank Erhverv

Ligesom for privatkunder tilbyder vi Netbank Erhverv, der er et fleksibelt betalings-, informations- og styringssystem, der er udviklet til drift af alle dine erhvervskonti med direkte kommunikation til sparekassens rådgivere.

Læs mere om Netbank Erhverv

Bestil ændringer til Netbank Erhverv

Mobilbank Erhverv

Som erhvervskunde i sparekassen giver vi dig mulighed for at få Mobilbank Erhverv, hvor du nemt og hurtigt kan få overblik over og styre din virksomheds økonomi, konti og betalinger – alt sammen, hvor og hvornår det passer dig.

Læs mere om Mobilbank Erhverv

Betalinger fra kunder og leverandører

Som erhvervskunde i sparekassen sørger vi for, at du nemt og effektiv kan håndtere både egne udgifter og betalinger fra kunder og leverandører.

Læs mere om betaling fra kunder og leverandører

Læs mere om Mobile Pay til erhverv

Digitale løsninger med MitID til erhverv

Som erhvervskunde i sparekassen har du mulighed for at benytte en lang række af digitale løsninger, der gør din virksomheds processer mere effektive. Du kan bl.a. underskrive dokumenter digitalt, godkende betalinger m.v. med MitID til Erhverv.

Læs mere om Digitale løsninger med MitID

Underskriv dine dokumenter digitalt

Med Digital Signering kan du nemt og hurtigt underskrive erhvervsdokumenter, når og hvor det passer dig. Du skal blot benytte din private MitID adgang — så er du klar til at underskrive digitalt.

Læs mere om Digital Signering