Logo
Køb af bolig

Skal du købe en ny bolig?

Vi er med dig under hele købsprocessen, når du skal købe en ny bolig. Vi giver dig gode råd med på vejen og hjælper dig med at sammensætte den helt rigtige finansiering, som passer til dit liv og din økonomi.

Guide til boligkøbets faser

Er du usikker på processen, når du skal købe en ny bolig? Vi guider dig gennem alle faserne af et boligkøb, så du kan føle dig tryg i, hvad du skal være opmærksom på og hvornår. 

Læs din guide til boligkøb

Lån til din nye bolig

Vi sammensætter det helt rigtige boliglån, der passer til dit liv, din økonomi og din situation. Prøv vores boliglånsberegner og få en vejledende beregning på, hvor meget du kan låne.

Beregn, hvor meget du kan låne, og læs mere om sparekassens boliglån

Overvejer du nybyg eller renovering?

Hvis du drømmer om at købe en grund, bygge et helt nyt hus eller blot bygge om, hjælper vi dig med at se på bygge- og renoveringsprojektet og regner på projektet, inden du går i gang. Vi finansierer dit nybyggeri sammen med Totalkredit på samme måde, som hvis du køber et ældre hus. Dog gælder der i forbindelse med byggeri andre regler for udbetaling af lånet.

Læs mere om at bygge ny bolig

Læs mere om at renovere/bygge om

Går du og overvejer at købe et sommerhus?

Det kan være en svær beslutning at blive sommerhusejer. Vi har derfor samlet 7 gode råd, du bør have med i overvejelserne, inden du køber et sommerhus.

7 gode råd til dig, der overvejer at købe et sommerhus

Overvejer du et forældrekøb?

Hvis du overvejer at købe en bolig til dit barn, kan vi hjælpe dig med finansieringen og sørge for, at du er sikret bedst muligt.

Læs mere om forældrekøb

Har du spørgsmål vedr. køb af bolig?

Vi står klar til at hjælpe dig med dit boligkøb. Kontakt os derfor allerede i dag, så vi kan hjælpe dig med at realisere dine drømme. 

Køb af bolig

Lån til din nye bolig med Sparekassen Sjælland-Fyn

Vælger du at finansiere dit lån til dit nye hus gennem sparekassen, kan du herunder få en oversigt over vores generelle boligprodukter og læse mere om sparekassens rolle som boligkreditformidler og rådgiver.