Logo

Vi er specialister i landbrug

Som landmand har du brug for en bank, der har et indgående branchekendskab og forstår de vilkår, du arbejder under. I sparekassen støtter vi op om dig og din bedrift med rådgivning, som er tilpasset specifikt til dine behov som landbrugskunde.

SVTRU Randi Truelsens eget landbrug

At drive landbrug er ikke som ethvert andet erhverv. Med sparekassens specialiserede rådgivning og finansiering i ryggen bliver det nemmere at realisere dine visioner og fremtidsplaner. Vi ved, at der skal sås, før der kan høstes, og at langsigtede gevinster kræver investeringer og fleksibilitet.

Vi står til rådighed og hjælper dig gerne med at træffe beslutninger om din økonomi i alle landbrugets faser. Det kan være lige fra et nyopstartet landbrug eller et veletableret landbrug til en udvidelse af landbruget, som kræver nye investeringer.

Nedenfor kan du blive klogere på sparekassen som landbrugsbank og nogle af de temaer, der relaterer sig til dit virke som landmand:

Hvorfor være landbrugskunde i sparekassen? 
Mød vores landbrugsspecialister
Leasing af landbrugsmaskiner
Finansiering af ejendomme gennem DLR kredit
Gode råd til dig, der drømmer om at blive selvstændig landmand
Gode råd til dig, der handler med afgrøder
Gode råd til, hvordan du kan investere i grøn energi
Hør vores podcast "Råd til landbrug"

Vi dyrker landbrug i alle størrelser

Måske driver du et produktionslandbrug og ejer en større landbrugsejendom, som er din primære beskæftigelse? Eller måske ejer du en landbrugsejendom men får størstedelen af din indkomst fra et andet job? Det kan også være, at du driver et mindre hobbylandbrug uden større produktionsmæssig værdi.

Uanset størrelsen på dit landbrug eller om det er på Fyn eller Sjælland, så står vi klar til at rådgive og hjælpe dig.

Kontakt os

Vores eksperter inden for landbrug sidder klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have, i forhold til din landbrugsbedrift.

Udfyld formularen via linket herunder, og bliv kontaktet af en af vores landbrugsspecialister for en snak om dine muligheder i sparekassen.