Podcast

Lyt med, når Sparekassen Sjælland-Fyn inviterer forskellige eksperter til en drøftelse af aktuelle emner med relevans for dig og din økonomi.

Du kan lytte til vores podcast enten via linket nedenfor eller fra din smartphone, computer eller tablet. Det eneste det kræver er, at du har et program til at afspille podcasts, som du kan hente fra internettet til din pc eller fra App Store til din iPhone og fra Google Play til din Android-telefon.

Husk at abonnere på vores podcastserie i din app – så får du automatisk de nye afsnit, når de udgives.

Podcastikon  - Råd til landbrug
imgLyt i Apple podcastimgLyt i Google podcastimgLyt i Spotify podcast


I podcasten "Råd til landbrug" dyrker vi landbruget og sætter fokus på aktuelle emner inden for landbrugsbranchen, som har betydning for vores landbrugskunders bundlinje – på den ene eller den anden måde.

Vores landbrugsteam taler hver dag med landbrugskunder og drøfter forskellige aktuelle emner. Vi vil gerne dele den viden og faglighed med jer, og derfor inviterer vi en række specialister ind i vores podcast til at hjælpe os med at blive klogere.

Vært: Peter Jørgensen, Landbrugschef i Sparekassen Sjælland-Fyn


Episode 3: De dygtiges hemmelighed

Udgivet 31. august 2023

Vi undersøger hvad der kendetegner de dygtige landmænd – hvad er deres hemmelighed? Hvordan kan man ændre sin egen adfærd og opnå bedre resultater? I studiet har vores landbrugschef Peter Jørgensen besøg af Rasmus Lind Pedersen, rådgiver i Boje & Ladekjær samt Kasper Juhl Klausen, erhvervscoach og tidligere landbrugsrådgiver.


Episode 2: Sådan kan landbruget investere i grøn energi

Udgivet 6. juli 2023

Hvordan kan den enkelte landmand investere i energiprojekter? Hvilke muligheder er der? Hvad kræves der? Det drøfter vi med Hans Thysen, klimachef hos Landbrug & Fødevarer og Carsten Allerslev, direktør i Bonus Green Energy samt Torben Wiborg, chefkonsulent hos Velas Energy


Episode 1: Korn til den rigtige pris

Udgivet 24. maj 2023

Jakob Kjærsgaard, VKST Landbrugsrådgivning og Kornbasen.dk, deler sine erfaringer og gode råd om handel med råvarer. Hvordan optimerer du salg af din høst? Hvad skal du tage højde for?