Logo

Hvem er sparekassens landbrugsspecialister?

Hos sparekassen har vi en gruppe af specialister, som ikke kun er specialiseret inden for landbrugsområdet, men også har en helt særlig interesse for faget. Vores landbrugsspecialister er ikke kun bankuddannelse, de er også landbrugskyndige, som kender faget og vilkårene fra egne landbrugsbedrifter. Vi ser altså perspektiverne fra landbrugets side – og rådgiver på de præmisser.

Mød en landbrugspartner

Nedenfor kan du blive klogere på nogle af vores landbrugspartnere, som er specialiseret i landbrugsøkonomi og rådgivning om netop din landbrugsvirksomhed.

Randi Truelsen

Ved siden af sit arbejde i sparekassen driver Randi en mindre landejendom, hvor hun har avlet kødkvæg.  Derudover er hun frivillig i Kødkvægsudvalget og engageret i kødkvægsudstillingen på Roskilde Dyrskue. Randi ved om nogen, hvad det vil sige at brænde for sit fag.

img

Lars Mouritsen

Lars bor i Faaborg og bruger meget af sin fritid på at opdrætte og træne jagthunde. Lars møder ofte sine landbrugskunder i marken eller i skoven uden for normal åbningstid og forstår betydningen af et stort netværk og stærkt lokalkendskab.

img

Kontakt os

Både Randi og Lars sidder sammen med vores andre landbrugspartnere klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have, i forhold til din landbrugsbedrift.