Logo
MobilePay til erhverv

MobilePay til Erhverv

Som erhvervskunde har du mulighed for at vælge mellem en række forskellige MobilePay-løsninger, der giver dine kunder mulighed for at betale med deres mobil – både fysisk og online.

MobilPay til forretninger

MobilePay er den mest udbredte mobile betalingsløsning i Danmark, og tilbyder du dine kunder at betale med MobilePay, kan du potentielt modtage mobilbetaling fra over 3,4 millioner brugere.

Giv dine kunder muligheden for selv at vælge

Betaling med MobilePay er et godt supplement til de eksisterende betalingsmetoder. Som erhvervsdrivende kan du eksempelvis reducere mængden af kontanter, hvis du også tilbyder dine kunder at betale med MobilePay. Det øger sikkerheden og frigiver tid, du tidligere har brugt på at håndtere kontanterne. For dine kunder øger det fleksibiliten og giver dem flere muligheder har man eksempelvis ikke fået pungen med sig, kan man stadig handle med mobilen ved hånden.

Flere løsninger til forskellige købssituationer

Med seks forskellige MobilePay-produkter findes også betalingsløsningen, der passer til dig og dine kunder, uanset hvordan din forretning ser ud.

Læs mere om de forskellige produkter.

Tilmeld din virksomhed allerede i dag

Du kan tilmelde din virksomhed på MobilePays hjemmeside. Herefter bliver du kontaktet af en medarbejder, der hjælper dig godt i gang.

Du er også velkommen til at kontakte din rådgiver eller lokale filial i sparekassen, der gerne hjælper med oprettelsen.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om oprettelse, ring til MobilePay på tlf. 45 14 44 40 (vælg salg og oprettelse i tast-selv-menuen).

Har du brug for hjælp til en eksisterende aftale, ring til MobilePay på tlf. 45 14 44 40 (vælg support i tast-selv-menuen).

Få svar på ofte stillede spørgsmål om MobilePay Erhverv

Find løsningen, der passer til din forretning

Hos MobilePay kan du vælge mellem seks forskellige løsninger, der passer til forskellige typer af forretninger og købssituationer. Læs mere om løsningerne nedenfor.

Med MobilePay MyShop overfører dine kunder penge til dit 5-cifrede MobilePay-nummer. Du er hurtigt i gang og skal ikke have ekstra udstyr. Det er den helt enkle løsning, der passer godt til dig, der driver en mindre butik.

Læs mere om og tilmeld din virksomhed til MobilePay MyShop

MobilePay Point of Sale er den optimale løsning til forretningen, der ønsker mobilbetaling via kasseintegration - typisk i større butikker og kæder. Det gør det nemt for kunden at betale med sin mobil, og købet er gennemført mindst lige så hurtigt som ved brug af andre betalingsformer.

Læs mere og tilmeld din forretning til MobilePay Point of Sale

Med MobilePay Online kan du tilbyde dine kunder at betale i din netbutik. Det giver fordele for dine kunder og dermed for din butik. Kunden kan eksempelvis gennemføre et køb uden at skulle finde pungen frem og indtaste kortoplysninger - og det betyder flere gennemførte køb.

Læs mere om og tilmeld din forretning til MobilePay Online

Med MobilePay AppSwitch kan du tilbyde dine kunder nemmere og hurtigere betaling, når de køber varer eller serviceydelser i din app. En af fordenele er, at kunden kan gennemføre et køb uden at skulle indtaste sine kortoplysninger. Da kunden oftere har sin mobil end sin pung ved hånden, betyder det flere gennemførte køb.

Læs mere om og tilmeld din forretning til MobilePay AppSwitch

MobilePay Invoice gør det nemt og enkelt for dine kunder at betale en faktura fra din forretning, og det letter din administration. Kunden får direkte besked, når en faktura modtages, og bliver derfor med det samme opmærksom på, at en regning er klar til betaling. Det betyder blandt andet, at du skal bruge mindre tid på at rykke kunderne for deres betaling.

Læs mere om MobilePay Invoice

MobilePays nyeste løsning gør det nemmere for dine kunder at få overblikket over og styre deres abonnementsbetalinger - eksempelvis til fitness eller avisen. Når abonemmenten er tilmeldt, sker betalingen automatisk.

Læs mere om og tilmeld din forretning til MobilePay Subscriptions