Logo
Betalinger fra kunder og leverandører

Håndtér og modtag betalinger fra kunder og leverandører

Som virksomhed har du brug for nemt og effektivt at kunne håndtere både egne udgifter og betalinger fra kunder. Du kan nemt modtage penge for dine ydelser med en MobilePay-løsning samt sørge for, at dine egne betalinger sker nemt og automatisk med en af de elektroniske muligheder, Nets og Mastercard tilbyder.

Modtage betaling fra kunderne med MobilePay til erhverv

Som erhvervsdrivende har du højst sandsynlig brug for at modtage betaling for dine varer eller tjenesteydelser. Vi anbefaler dig, at du først og fremmest får oprettet en indløsningsaftale, så dine kunder kan betale med kort og mobil.

Rigtig mange danske virksomheder har valgt at tilbyde MobilePay til betaling. MobilePay har forskellige løsninger til din virksomhed. Hvilken, du skal vælge, afhænger af din virksomhed, jeres betalingsudstyr eller det økonomisystem, I bruger. MobilePay har en lang række erhvervsprodukter, som kan tilpasses dine behov.

Læs mere om MobilePay til erhverv

Håndtér dine udgifter med Nets og Mastercard Payment Services

Med Mastercard og Nets elektroniske betalingsløsninger kan du gøre mange af virksomhedens processer mere effektive og tidsbesparende. Jo flere betalinger, der kører automatisk, desto nemmere og billigere vil det oftest være.

Læs mere om elektroniske betalingsløsninger

Brug for hjælp?

Du kan med fordel benytte dig af de mange elektroniske muligheder, sparekassen tilbyder. Kontakt os derfor allerede i dag og lad os få en snak om, hvordan vi kan optimere dine ind- og udbetalinger.