Logo

Sparring og rådgivning

På denne side kan du læse mere om den sparring og rådgivning, som vores erfarne erhvervsrådgivere kan tilbyde din virksomhed. Du kan bl.a. læse mere om finansiering og virksomhedsinvesteringer, hjælp til handel med udlandet, starte egen virksomhed, køb/salg af virksomhed og sparring til dit landbrug.

Drift og finansiering

Vi sætter os ind i din virksomhed og jeres behov, og hjælper jer med at få den rette sammensætning af lån, kreditter og betalingskort.

Læs mere om drift, finansiering og investering

Handel med udlandet

Har din virksomhed brug for at modtage eller sende betalinger mellem Danmark og udlandet? Vi hjælper dig med at få styr på detaljerne og sørger for at bringe betalingen sikkert frem.

Læs mere om handel med udlandet 

Start egen virksomhed

Går du med tanker om at starte egen virksomhed? Vi hjælper dig godt i gang med dit iværksætteri og giver dig flere fordele, som bl.a. en attraktiv Etablerings- og Iværksætterkonto.

Læs mere om at starte egen virksomhed

Køb og salg af virksomhed

Ser du frem mod en virksomhedsoverdragelse, hvor du enten skal købe eller sælge virksomhed? Vi hjælper dig gennem hele processen og sørger for, at du har forberedelserne i orden.

Læs mere om køb og salg af virksomhed

Landbrug

Med sparekassen som erhvervsbank får du sparring og rådgivning fra vores erfarne landbrugsspecialister med indgående kendskab til netop din branche. Vi støtter op om dig og dit landbrug, og forstår de vilkår, du arbejder under.

Læs mere om sparekassen som landbrugsbank