Logo
Drift og finansiering

Finansiering og investering

Ingen virksomheder er helt ens, og derfor sætter vi os ind i din virksomhed og jeres behov, inden vi sørger for den optimale sammensætning af betalingskort, lån og kreditter.

Har din virksomhed lyst til at investere overskydende likviditet, er vi også behjælpelige med at rådgive og eventuelt investere for jer.

Den daglige drift og anlægsinvesteringer
Lån til vækst
Invester i værdipapirer
Iværksætter

Nedenfor kan du læse mere om dine muligheder hos os, og så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Daglig drift og anlægsinvesteringer

Som erhvervskunde i sparekassen tilbyder vi dig naturligvis både et attraktivt MasterCard Business med rejseforsikring samt mulighed for lån og kreditter til at finansiere den daglige drift og eventuelle anlægsinvesteringer. Som medejer af Leasing Fyn har du i sparekassen også mulighed for at lease maskiner, biler og udstyr til din virksomhed på attraktive vilkår.

Læs mere nedenfor, og kontakt din lokale filial eller rådgiver, så hjælper vi dig videre.

Med et MasterCard Business har du mange muligheder både i Danmark, og når du rejser udenlands.

Debitkort

På et MasterCard debitkort bliver beløbet hævet på kontoen med det samme, og kontoen kan ikke overtrækkes.

Kreditkort

Med et MasterCard kreditkort følger en rentefri kredit på et aftalt beløb – helt op til 250.000 kr. om måneden alt efter behovet.

Rabat og gode fordele

Med dit MasterCard har du adgang til en række attraktive fordele i hele landet. Det kan f.eks. være rabat hos udvalgte restauranter, landsdækkende kædeforretninger og tilbud på spændende kulturarrangementer.

Se aktuelle tilbud på www.lopimastercard.dk

Inklusiv rejseforsikring

Med et MasterCard er du automatisk dækket på rejsen, med en lang række forsikringer blandt andet fly- og bagageforsinkelse, afbestilling, rejseulykke og retshjælp m.fl.

Med en kassekredit får din virksomhed styr på den daglige likviditet.

Det giver ikke kun større handlefrihed over for leverandører og kunder i både ind- og udland, men også muligheden for at optimere bundlinjen.

Kontakt os, hvis du vil vide mere.

Har virksomheden brug for nye bygninger eller maskiner, ser vi på muligheden for lån og kreditter, og så tilbyder vi leasing af maskiner, biler og udstyr gennem Leasing Fyn.

Om der skal investeres i nye bygninger eller maskiner, så er det vigtigt at have den optimale sammensætning af lån og kreditter. Derved kan du optimere din virksomhed og minimere din likviditetsbinding.

Få fordele med erhvervsleasing

Som erhvervskunde i Sparekassen Sjælland har du også mulighed for at lease maskiner, biler og udstyr gennem Leasing Fyn.

Drift og finansiering

Lån til vækst

Har du en virksomhed med vækstpotentiale, og mangler du et kapitalindskud for at realisere planerne?

Så kan du låne op til 500.000 kr. i såkaldt ansvarlig lånekapital til at udvikle og udvide din virksomhed.

Lånet ydes i samarbejde med FinanceZealand og Erhvervshus Sjælland til nye mindre virksomheder (1-5 år), der har vist sig kommercielt bæredygtige og skabt positive resultater. Din virksomhed skal have en omsætning på mindst 750.000 kr., et positivt cashflow og ligge i Erhvervshus Sjællands markedsområde.

Sådan kommer du videre

Vil du vide mere om, hvordan din virksomhed kan få del i den ansvarlige kapital, så tag en snak med din rådgiver i sparekassen.

Læs mere på FinanceZealands hjemmeside

Læs mere på Erhvervshus Sjællands hjemmeside

Invester i værdipapirer

Når din virksomhed skal investere, er mulighederne mange helt afhængig af den ønskede risikoprofil.

Derfor samarbejder din erhvervsrådgiver med en af sparekassens dygtige investeringsspecialister. Du får således direkte rådgivning om dine investeringer samt kompetent formuepleje i forhold til din investeringsprofil.

Vigtige overvejelser

Om din virksomhed skal investere i værdipapirer, ejendomme eller valuta, afhænger af dine ønsker om afkast, tidshorisont, skatteforhold og risikovillighed. Det kan din investeringsrådgiver være med til at afdække.

Brug for en LEI-kode?

Nye EU-regler kræver, at virksomheder, der handler værdipapirer, aktier, obligationer eller andre investeringsprodukter, skal have en LEI-kode for at kunne gennemføre en handel.

Læs mere om, hvordan du opretter en LEI-kode her