Logo
Nyheder

Nyt rådgivningscenter i Taastrup

23. November 2023

Det nye rådgivningscenter skal danne rammen om rådgivning til privatkunder samt møder med erhvervs- og Private Banking-kunder fra hele Vestegnen. Åbningen sker som et led i en offensiv indsats, der skal accelerere den positive udvikling, sparekassen er i.

Sparekassen Sjælland-Fyn kommende rådgivningscenter i Taastrup

Sparekassen Sjælland-Fyn styrker tilstedeværelsen på Vestegnen med åbningen af et rådgivningscenter i Taastrup – mere præcist på Kingosvej 1 – hvor sparekassen flytter ind på 575 kvadratmeter fordelt på 3 etager. Ejendommen har gode parkeringsforhold og ikke mindst en central placering for både eksisterende og kommende kunder.

”Vi oplever en øget efterspørgsel fra både privatpersoner og erhvervslivet på Vestegnen. Af samme grund har vi i de seneste par år holdt et vågent øje med, om vi kunne finde det helt rigtige sted at slå dørene op på egnen. Det har vi fundet på Kingosvej i Taastrup, og vi er derfor også klar til nu at styrke vores tilstedeværelse i området,” lyder det fra administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Lars Petersson.

Sparekassen er samtidig vokset ud af sine lokaler på Hundige Strandvej i Greve, hvorfor sparekassen flytter rådgiverteamet til den nye lokation i Taastrup, hvor de fysiske rammer for yderligere vækst er til stede, og hvor der er en god tilgængelighed.

”Taastrup er et geografisk knudepunkt. Ved at placere os centralt på Vestegnen øger vi vores tilgængelighed i området. Det skal styrke vores afsæt for at skabe yderligere forretningsmæssige resultater i et spændende markedsområde, som vi tror på vil være præget af både udvikling og vækst i årene frem,” uddyber Lars Petersson.

Nyeste skud på stammen

Åbningen af det nye rådgivningscenter sker som et led i sparekassens strategi ”Mod nye mål” og er et af flere offensive tiltag, der skal styrke sparekassens forretningsmæssige afsæt for yderligere vækst i de kommende år.

”Vi arbejder løbende med en række optimerings- og udviklingstiltag, som skal sikre, at sparekassen fortsætter – og accelererer – den positive udvikling, vi er i. Vi slog i juni måned dørene op til en ny filial i Gilleleje og kunne tidligere på året også offentliggøre, at vi i 2025 skaber et 4.500 kvadratmeter stort  kraftcenter i Carlsberg Byen i København. Vores kommende rådgivningscenter i Taastrup er nyeste skud på stammen af tiltag, som skal sikre, at vi tager yderligere markedsandele og fremtidssikrer sparekassen. Efterspørgslen er der, og det vil vi gerne udnytte,” understreger Lars Petersson.

Dørene åbnes i starten af 2024

Sparekassen har skrevet under på lejekontrakten og går nu i gang med at gøre lokalerne på Kingosvej 1 klar til, at et større rådgiverteam af såvel privatkunderådgivere, erhvervspartnere og Private Banking-rådgivere flytter ind.

Sparekassen forventer at slå dørene op til det nye rådgivningscenter i første kvartal af 2024.