Logo
Strategi

Mod nye mål

Sammen baner vi vejen

Efter en årrække med vækst via sammenlægninger gik vi i 2017 i luften med en ambitiøs strategiplan – Nye veje – som skulle løfte sparekassen til et nyt niveau og styrke vores position som en stærk formålsdreven børsnoteret virksomhed.

Vi har overgået forventningerne og skabt markante resultater.

Det får os nu ikke til at lette foden fra speederen. Med en ny strategiplan – Mod nye mål – er vores ambition at styrke sparekassen yderligere i fremtiden. Strategien bygger på vores strategimodel, der allerede har bevist sit værd. Med den kan vi nå vores langsigtede mål i en kompleks verden i konstant forandring.

Vi skal fortsætte med at forny sparekassen. Vi skal tænke i nye og anderledes organisationsformer.

Vi skal bruge de nyeste teknologier og tiltrække nye kompetencer. Vi skal opbygge nye relationer og strategiske muligheder. Vi skal skabe en fælles kultur og en så attraktiv arbejdsplads, at vi kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.

Dermed ikke sagt, at vi kaster alt overbord. Tværtimod. En af grundene til, at vi er i konstant udvikling og vækst, er netop, at vi holder fast i vores værdier og går vores egne veje. Det er en del af vores DNA og kultur, som udgøres og udleves af vores vigtigste aktiv: vores medarbejdere.

Det skal vi blive ved med. For når sparekassen i 2025 kan fejre 200 års fødselsdag, er det netop, fordi vi har været i stand til at forny os undervejs og omfavne tidens nye vilkår og muligheder på vores måde. Sammen baner vi vejen.

Læs hele præsentationen "Mod nye mål"

Se videoen "Mod nye mål - sammen baner vi vejen"