Logo

Få styr på fremtidsfuldmagt og testamente

Hvem arver efter dig, og hvem tager beslutninger, hvis du bliver alvorligt syg? Det kan være svært at forholde sig til testamenter og fremtidsfuldmagter, men det er vigtigt at tage stilling, inden de er for sent. Med et testamente og en fremtidsfuldmagt får du skabt en sikker og tryg fremtid for dig selv og din familie.

Ungt Par Kigger På Computer

Fremtidsfuldmagt

Med en fremtidsfuldmagt kan du på forhånd bestemme, hvem der skal kunne handle på dine vegne og repræsentere dig, hvis du i fremtiden bliver syg, svækket eller mister evnen til selv at håndtere dine økonomiske eller personlige forhold.

Dokumentet er et frivilligt og privat alternativ til en almindelig fuldmagt, og det er op til dig selv, hvad en fremtidsfuldmagt skal indeholde, og hvem der skal repræsentere dig - dog med enkelte betingelser.

Læs mere om fremtidsfuldmagt 

Testamente

Ved at få lavet et testamente, kan du sikre, at din arv går til dem, du ønsker, og afspejler din sidste vilje. Det gælder uanset, om der er tale om arv til børn, arv efter forældre eller noget helt tredje.

Et testamente er et juridisk dokument, der indeholder bestemmelse om, hvem din formue skal tilfalde, når du dør. Hvis du ikke har et testamente, er det arveloven, der bestemmer, hvordan arven skal fordeles.

Læs mere om testamente