Logo

Netbankforsikring

Som erhvervskunde i sparekassen er du i de fleste tilfælde dækket af en inkluderet forsikring til Netbank Erhverv, hvis du oplever svindel i din Netbank Erhverv.

En del af Netbank Erhverv-aftalen

Sparekassens Netbankforsikring koster ikke noget. Den er automatisk en del af din Netbank-aftale, og kan derfor ikke fravælges. Den dækker derfor også kun i tilfælde af, at du ikke har tegnet en anden tilsvarende forsikring.

Din virksomhed er normalt dækket, men...

Din virksomhed skal opfylde forsikringsbetingelserne for automatisk at være dækket ved svindel i netbanken.

Fx er virksomheder med en omsætning på over 50 mio. kr., foreninger og ikke-majoritetsejede datterselskaber ikke dækket af forsikringen.

Læs alle betingelserne i forsikringspolicen for Netbankforsikring til erhverv

Samarbejde med Købstædernes Forsikring

Det er Købstædernes Forsikring, og dermed sparekassens faste samarbejdspartner på forsikringsområdet, der leverer forsikringsløsningen til Netbank Erhverv til vores erhvervskunder.

Læs gældende vilkår på siden om priser og vilkår for erhverv

Er din virksomhed ikke dækket?

Hvis din virksomhed ikke er dækket af standardbetingelser, anbefaler vi stadig, at du tegner en forsikring hvis der sker svindel. Det kan du gøre ved at kontakte din erhvervspartner eller bruge vores selvbetjeningsløsning.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om vores Netbankforsikring eller en eventuel kriminalitetsforsikring, der dækker mere end blot svindel i Netbank Erhverv, er du altid velkommen til at kontakte din erhvervspartner.