Logo

Investering

På denne side kan du finde alt om, hvordan du kommer i gang med at investere, vores aftaler om formuepleje, hjælp til oprettelsen af en aktiesparekonto og hvordan vi arbejder med ansvarlige investeringer i Sparekassen Sjælland-Fyn.

Kom i gang med at investere

Har du penge stående på en almindelig bankkonto? Så kan det være, at du skal overveje at komme i gang med at investere. Med det nuværende renteniveau er det nemlig ikke sandsynligt, at dine penge vokser ved at stå på en almindelig konto.

Sådan kommer du i gang med at investere 

Formuepleje

Har du overvejet at få professionel hjælp til at pleje din formue? Vores erfarne hold af investeringsspecialister sikrer, at din formue får den rigtige pleje og opmærksom.

Læs mere om formuepleje

Opret en aktiesparekonto

Med en aktiesparekonto bliver det både nemmere og billigere at komme i gang med at investere i aktier og aktiebaserede investeringsforeninger. Aktiesparekontoen har desuden en lavere beskatning af aktiegevinsten end normalt.

Sådan opretter du en aktiesparekonto 

Sådan arbejder vi med ansvarlige investeringer

Interessen for ansvarlige investeringer vægtes stadig højere af både samfundet og sparekassens kunder. Vi giver dig her det fulde overblik over, hvordan vi arbejder med ansvarlige investeringer i Sparekassen Sjælland-Fyn.

Læs mere om arbejdet med ansvarlige investeringer