Logo
Nyheder

Hvad betyder bæredygtighed for dig og dine investeringer?

21. July 2023

Har du en Investeringsaftale, Private Banking Portefølje eller investeret din pension via KontoInvest, er du velkommen til at kontakte os for at få afdækket dine bæredygtighedspræferencer.

Når vi investerer på dine vegne, fastlægger vi din risikoprofil, så vi sikrer, at dine investeringer passer godt til dig, dit liv og din økonomi. Vi afdækker bl.a. din risikovillighed og din tidshorisont, herunder hvor længe pengene kan være investeret, inden du forventer at skulle bruge dem.

Fra august 2022 har vi også spurgt ind til vores kunders præferencer mht. bæredygtighed. På baggrund af spørgsmål som nedenstående, får du som kunde dermed afdækket, hvor meget bæredygtighed skal betyde for dine investeringer.

  • Hvor vigtigt er det, at dine investeringer går til virksomheder med bæredygtige fremtidsmål?
     
  • I hvor stort et omfang skal dine investeringsvalg tage hensyn til og dermed begrænse negative påvirkninger på samfundet?

Kontakt os, hvis du ønsker at få afdækket dine bæredygtighedspræferencer

Ønsker du som nuværende investeringskunde at få en snak om dine bæredygtighedspræferencer, er du som altid meget velkommen til at kontakte din rådgiver eller lokale filial.

Ønsker du at vide mere om dine muligheder for at investere?

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du endnu ikke er kommet i gang med at investere, men ønsker at vide mere om dine muligheder.

Få mere information

Du kan læse mere om bæredygtighed i investeringsrådgivning på Finans Danmarks hjemmeside.