Indsend dine helbredsoplysninger til Nærpension

Har du haft et møde med din rådgiver i sparekassen, hvor I har aftalt, at du skal indsende dine helbredsoplysninger til Nærpension, er det her på siden, du finder de elektroniske erklæringer, du kan benytte.

Har du haft et møde med din rådgiver i sparekassen, hvor I har aftalt, at du skal udfylde og indsende dine helbredsoplysninger til Nærpension, er der to forskellige elektroniske erklæringstyper, du kan benytte. Medmindre andet er aftalt med din rådgiver, er det den korte helbredserklæring, du skal udfylde.

Kort helbredserklæring (H6)

Lang helbredserklæring (H2)

Helbredserklæringen er elektronisk og den sikrer, at du som kunde besvarer alle relevante spørgsmål. Hvis der svares ja til en lidelse, åbner det relevante spørgeskema.

Når alle spørgsmål er besvaret, skal du datere og underskrive erklæringen med NemID. Erklæringen sendes elektronisk til screening i HEFO ( Helbred og Forsikring), som videresender oplysningerne direkte til AP Pension. Du modtager samtidig en kvittering for modtagelsen af erklæringen i HEFO.

For at udfylde den elektroniske helbredserklæring er det en forudsætning, at du har Adobe Reader installeret, og at din internet-browser er opdateret.

Læs om sparekassens behandling af persondata