Digitale løsninger med NemID og MitID

Med de digitale muligheder, NemID og MitID tilbyder, kan du gøre mange af virksomhedens processer mere effektive og tidsbesparende. Underskriv fx dokumenter fra banken med Penneo eller underskriv dine dokumenter i e-Boks med digital underskrift.

Underskriv dine dokumenter digitalt med Penneo

Med digital underskrift kan du med Penneo nemt og hurtigt underskrive erhvervsdokumenter, når og hvor det passer dig. Du skal blot benytte din private NemID eller MitID adgang så er du klar til at underskrive digitalt.

Læs mere om digital underskrift med Penneo

Underskriv dokumenter i e-Boks med digital underskrift

Med digital underskrift kan du via e-Boks nemt og hurtigt underskrive dokumenter, når og hvor det passer dig. I undgår som virksomhed de tidskrævende underskriftmøder, når der skal underskrives dokumenter. Når dokumenterne er klar til underskrift, modtager de personer, som virksomheden har valgt skal informeres, en mail om, at dokumenterne er klar til underskrift i e-Boks.

Læs mere om digital underskrift i e-Boks

Få en nemmere hverdag med NemID eller MitID Nøgleapp til erhverv

Med NemID og MitId nøgleappen til erhverv har både du og dine medarbejdere altid virksomhedens nøglekort lige ved hånden — uden at skulle finde papnøglekortet frem. Nøgleappen er et digitalt supplement til dit normale nøglekort i pap, og kan installeres sammen med din NemID eller MitID nøgleapp til privat.

Læs mere om NemID Nøgleapp til erhverv

Kom igang med NemID medarbejdersignatur

Du kan læse mere om, hvad NemID medarbejdersignatur er, samt finde ud af, hvordan du selv kan oprette og bestille en NemID medarbejdersignatur til medarbejdere, ledere og ejere i virksomheden i vores trin-for-trin vejledning.

Opret NemID medarbejdersignatur


NemID erhverv bliver til MitID

I løbet af 2022 bliver NemID erstattet af MitID. Det skal I også forholde jer til som virksomhed, da det får betydning for, hvordan I identificerer jer, når I bruger Netbank Erhverv eller Mobilbank Erhverv.

Læs mere om MitID til erhverv