Invitation til Hillerød Kunstdage

Hillerød Kunstdage er en årligt tilbagevendende begivenhed i et unikt samarbejde mellem FrederiksborgCentret, Hillerød Kommune, Hillerød Bibliotek, Hillerød Kunstforening samt kunstgallerier og udstillings- og kulturcentre.

Kunst til Hillerød Kunstdage

I år præsenteres Hillerød Kunstdage i partnerskab med Sparekassen Sjælland, og i den forbindelse har vi fornøjelsen af at invitere dig samt en ledsager til særarrangement med brunch og efterfølgende adgang til Kunstmessen og særudstillinger.

Arrangementet finder sted lørdag 25. marts kl. 09.00 til 10.30 i FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, 3400 Hillerød.

Program
09.00: Velkomst og brunch ved Sparekassen Sjælland                     

09.30: Introduktion ved galleriejer Peter Rasmus Lind, Gallerie Rasmus, der fortæller om sin inspiration til særudstillingen Via Dolorosa. Her har 14 af Gallerie Rasmus’ fremmeste kunstnere givet deres personlige bud på én af de hændelser, der finder sted på Jesus’ tunge vandring langfredag ad Via Dolorosa, smertens vej. To af kunstnerne, Janusz Tyrpak og Øssur Mohr, fortæller derefter om deres inspiration og værker.

10.30: Efterfølgende er der adgang til Hillerød Kunstmesse, hvor de øvrige malerier kan beskues på særudstillingen Via Dolorosa i Messehallen. Her er over 200 kunstnere er repræsenteret, og Den Censurerede Forårsudstilling og andre særudstillinger kan også ses.

Tilmelding
Tilmeld dig senest 20. marts her på hjemmesiden. Der er et begrænset antal billetter, så tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Alle deltagere får et kunstkatalog og et adgangsarmbånd ved ankomsten, der giver adgang til Kunstmessen hele weekenden i FrederiksborgCentret samt særomvisning på Frederiksborg Slot lørdag og søndag.

Tilmeld dig her

Flere nyheder fra sparekassen