Sparekassen Sjælland-Fyn udnævner ny vicedirektør

54-årige Jan Kolbye Jensen forfremmes til vicedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn. Han er leder af direktionssekretariatet og har bl.a. det overordnede ansvar for sparekassens strategi- og forretningsudvikling.

Jan Kolbye Jensen Jan Kolbye Jensen, nyudnævnt vicedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn.

Jan Kolbye Jensen kom til Sparekassen Sjælland-Fyn den 1. marts 2016, hvor han fik ansvaret for at bygge direktionssekretariatet op, efter Sparekassen Sjælland-Fyn var blevet børsnoteret nogle måneder forinden. Han er uddannet ved A.P. Møller Mærsk og har en MBA fra Henley Management College, University of Reading.
 
I Sparekassen Sjælland-Fyn er administrerende direktør Lars Petersson utrolig glad for at have Jan Kolbye Jensen med i pengeinstituttets lederteam.
 
"Jan Kolbye Jensen har været og er fortsat en stor kapacitet, som Sparekassen Sjælland-Fyn har meget stor glæde af at trække på i en række sammenhænge.

Hans kompetencer spænder bredt og kombineret med en solid forretningsforståelse, er han ofte den helt rette at sætte i spidsen for de mange udviklingsprojekter, som hele tiden kører," siger Lars Petersson.
 
Jan Kolbye Jensen har, inden han kom til Sparekassen Sjælland-Fyn, haft en række direktørstillinger i forskellige danske og internationale virksomheder. Bl.a. har han været landedirektør i Danmark for den internationale distributør af medicinsk udstyr, Mediq, direktør for produkt- og forretningsudvikling i Falck og administrerende direktør i XO Care.
 
Den nye vicedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn er bosiddende i Arnakke ved Holbæk med sin hustru. Sammen har de tre børn.