Sparekassen åbner ny filial i Vanløse

Mandag 21. november åbnes dørene for Sparekassen Sjællands nye filial i Vanløse på Jernbane Allé 49, og torsdag 24. november inviteres lokalområdet til åbningsreception, hvor det bliver muligt at få en bid mad og møde det nye rådgiverhold og se de istandsatte lokaler.

Medarbejdere i Vanløse Det nye hold i Vanløse ser frem til åbningsreceptionen 24. november. Fra venstre er det filialdirektør Andreas Toft, Camilla Christensen, Morten Dencker Dam, Tine Landin og Jesper Florentz.

Efter en gennemgribende istandsættelse af lokalerne på Jernbane Allé 49 åbner Sparekassen Sjælland i Vanløse 21. november.

Det bliver Andreas Toft, der som filialdirektør skal stå i spidsen for den nye afdeling med fire rådgivere.

"Vi glæder os til at byde vores kunder indenfor i de nye, flotte lokaler. Og vi ser også frem til at markere åbningen med en åbningsreception torsdag 24. november fra kl. 16, hvor alle er velkomne til at komme forbi og hilse på og få en bid mad og lidt at drikke. Der vil også være en konkurrence med gavekort til en række lokale butikker og caféer, og så viser vi selvfølgelig rundt i filialen", fortæller Andreas Toft, der tidligere har været tilknyttet Sparekassen Sjællands filial på Frederiksberg

Vanløses lokale alternativ
Missionen for sparekassens nye filial i Vanløse og filialdirektør Andreas Toft er at blive bydelens mest nærværende pengeinstitut.

"Vores ambition er at være Vanløses stærke lokale alternativ til de store landsdækkende banker. Vi har et stærkt fokus på at tilbyde nærværende og personlig rådgivning til private og erhvervslivet. Derfor kan vi for eksempel altid kontaktes direkte på mail, telefon eller ganske enkelt ved at kigge forbi filialen," fortæller filialdirektør Andreas Toft.

Sparekassen Sjællands syvende filial i hovedstadsområdet
Åbningen af Sparekassen Sjællands nye filial i Vanløse sker som et led i sparekassens filialstrategi, hvor udviklingen af filialnettet i hovedstadsområdet er en vigtig brik, fortæller administrerende direktør i sparekassen Lars Petersson.

"Sparekassen Sjælland har med succes åbnet seks filialer i hovedstadsområdet siden 2007 – senest på Østerbro, i Valby og i Dragør. Og med de rigtige lokaler og kompetente medarbejdere på plads ser vi nu frem til at åbne filial nummer syv i Vanløse, der bliver bydelens nye stærke lokale alternativ til de store landsdækkende banker," siger administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn-koncernen Lars Petersson.

Se invitation til åbningsreception

Deltag i åbningskonkurrencen