Svinninge har fået en pengeautomat

Et tæt samarbejde mellem SuperBrugsen i Svinninge og Sparekassen Sjælland betyder, at Svinninge igen har fået en pengeautomat i byen.

medarbejdere ved den nye pengeautomat i svinninge Fra venstre er det filialdirektør i Jyderup Jens Varling, brugsuddeler i SuperBrugsen i Svinninge Tommy Carlsen, formand for SuperBrugsen i Svinninge Jan Erik Olsen og kunderådgiver i sparekassens filial i Jyderup Monica Søgaard Trane. Onsdag stod de ved den nye pengeautomat for at fortælle om samarbejdet og vise, hvordan automaten virker.

Pengeautomaten er sat op i muren mod parkeringspladsen ved SuperBrugsen. Og det glæder den lokale brugsuddeler Tommy Carlsen, at borgerne i Svinninge nu igen får mulighed for at bruge en lokal pengeautomat.

”Vi er glade for og stolte over - sammen med sparekassen - at kunne efterkomme lokalområdets efterspørgsel på en hæveautomat”, siger Tommy Carlsen. 

Den ordførende direktør i Sparekassen Sjælland er også tilfreds med, at sparekassen kan indfri sit løfte om en lokal pengeautomat i Svinninge.

”Vi har lyttet til de ønsker, der har været til igen at få en pengeautomat til byen. Og vi er glade for, at det nu - i samarbejde med den lokale SuperBrugsen - er muligt at give borgerne den service, det er at have en pengeautomat i lokalområdet. Vi håber, den bliver vel modtaget”, fortæller ordførende direktør i Sparekassen Sjælland Lars Petersson.

Det er både muligt at hæve og indsætte danske kroner i pengeautomaten.

Der er hjælp at hente
På grund af bygningens konstruktion, har det været nødvendigt at lave en lille trappe op til pengeautomaten, der kan give nogle borgere udfordringer. For dem er der hjælp at hente i SuperBrugsen, lover brugsuddeler Tommy Carlsen.

”Vores medarbejdere er selvfølgelig behjælpelige ved trappen, hvis den er til gene for folk, der gerne vil bruge pengeautomaten”, siger brugsuddeler Tommy Carlsen.

Andre nyheder fra sparekassen