Logo
Nyheder

Sparekassen har ambitioner om fortsat vækst i Hovedstaden

29. June 2023

Sparekassen Sjælland-Fyn har mere end 30 års erfaring med at drive bank i København og er dermed langt fra en ny aktør i hovedstadsområdet. Både kundebasen og beslutningskraften lokalt er stærk. Det betyder dog ikke, at sparekassen hviler på laurbærrene. Ambitionerne om at vækste yderligere er store, og vejen dertil er skitseret.

Torben Glud, områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn
Områdedirektør Torben Glud, som står i spidsen for sparekassens aktiviteter i Hovedstaden, er klar til at tage markedsandele og til at byde flere rådgivere velkommen i sparekassen.

I spidsen for sparekassens aktiviteter i hovedstadsområdet står områdedirektør Torben Glud, der med mere end 30 års erfaring inden for den finansielle sektor har solid erfaring – både med konkurrencesituationen og de parametre, som vægtes højt, når den københavnske privatkunde er på udkig efter en ny bank.

Torben Glud tiltrådte stillingen som områdedirektør i sparekassen den 1. juni 2023, men er allerede klar til at sætte ord på ambitionerne for fremtiden.

”Sparekassen har et stærkt værditilbud, gode produkter på hylden og ikke mindst dygtige rådgivere, som møder kunderne der, hvor de er både fagligt og personligt. Og så tør vi tænke både stort og ud af boksen. Derfor står vi også på en stærk platform og med en ambition om at tage markedsandele i København og i Dragør i de kommende år – det gælder både blandt privatkunder, Private Banking-kunder og erhvervskunder,” lyder det fra Torben Glud.

En ambition, som der blev sat en yderligere streg under, da det tidligere på året blev offentliggjort, at sparekassen investerer 285 mio. kr. i nye, moderne kontorfaciliteter i Carlsberg Byen i smørhullet mellem Frederiksberg, Vesterbro og Valby.

Et nyt kraftcenter i Carlsberg Byen
Det nye kraftcenter på 4.500 kvadratmeter fordeler sig på 5 etager i Nebelong Hus, som er en del af det 80 meter høje Carls Tårn.

Her samler sparekassen de nuværende filialer på Islands Brygge, Østerbro og Frederiksberg, når de nye faciliteter står klar til indflytning i 2025.  Derudover er det planen, at en række stabs- og specialistfunktioner efter indvielsen vil være til stede både i sparekassens hovedsæde i Holbæk og i det nye kraftcenter i København, og at der bliver et tæt samspil mellem linje- og stabsfunktionerne i hverdagen.

Selvom indflytningsdatoen ligger lidt ude i fremtiden, betyder det ikke, at vækstambitionerne står stille, indtil de nye faciliteter står klar. Kundebasen skal styrkes, og rådgiverholdet udvides med flere dygtige rådgivere, hvis ambitioner matcher sparekassens.

”Vi har i dag et stort hold af dygtige rådgivere i København fordelt på vores 3 filialer på hhv. Islands Brygge, Østerbro og Frederiksberg og i vores filial i Dragør. Ambitionen er, at antallet af rådgivere skal være skudt yderligere i vejret, når sparekassen flytter ind i det nye kraftcenter i Carlsberg Byen. Vi har en plads på holdet til dem, som har talentet, evnerne og lysten til at være med til at styrke sparekassens position i hovedstaden,” supplerer administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Lars Petersson.

Fokus på den kvalificerede arbejdskraft

Netop den kvalificerede arbejdskraft udgør et særligt strategisk fokusområde i sparekassens 4-årige strategi – Mod nye mål – der skal være med til at sikre, at sparekassen også i fremtiden kan både fastholde og tiltrække de dygtigste medarbejdere.

”Vi arbejder i sparekassen bl.a. målrettet med at udvikle vores talentmasse på tværs af alder og faglighed, optimere vores systemer og processer, så tiden kan bruges på kunderne, og med at styrke vores interne virksomhedskultur, så man ikke er i tvivl om, at man er en del af en arbejdsplads, hvor både fagligheden og hjertet er på det rette sted. Så tror vi på, at vi kan fastholde og tiltrække medarbejdere, som både kan og vil medvirke til, at sparekassen står endnu stærkere i fremtiden. Vores medarbejdere er vores største aktiv og en forudsætning for, at vi kan indfri ambitionerne for fremtiden, herunder også i hovedstadsområdet,” uddyber Lars Petersson.

Kontaktinformation
For yderligere information kontakt områdedirektør Torben Glud, tlf. 21573943, tng@spks.dk

Vi søger kompetente rådgivere til at blive en del af vores hold i Hovedstaden - Se ledige stillinger

Vil du høre mere om sparekassens investering i Carlsberg byen?
Så læs mere her eller hør administrerende direktør Lars Petersson sætter lidt ord på tankerne bag et nye kraftcenter i filmen nedenfor:

Se video fra byggeriet og hør administrerende direktør Lars Petersson fortælle om tankerne bag