Logo
Nyheder

Sparekassen er igen i år stolt hovedsponsor på Roskilde Dyrskue

3. May 2023

I år kan du opleve Roskilde Dyrskue i weekenden den 2. – 4. juni 2023. Formålet med dyrskuet er at øge de besøgendes, herunder familiers og skoleklassers, kendskab til det danske landbrug.

Billede fra Roskilde Dyreskue

Der bliver længere mellem landbrugene i Danmark. Det betyder, at kendskabet til landbruget blandt befolkningen falder. Med sparekassens sponsorat af ”Gårdspladsen” på dyrskuet er vi med til at skabe rammerne for formidling og læring om det danske landbrug til de mange besøgende, som kigger forbi dyrskuet i weekenden den 2. – 4. juni 2023.

”Vores gode samarbejde med Sparekassen Sjælland-Fyn igennem flere år, gør det muligt at videreudvikle og drive vores gårdspladskoncept og få nye spændende formidlere ind på Gårdspladsen. Formidling af dansk landbrug er dyrskuets mission, og vi ønsker at give besøgende, herunder skoleklasser, en fyldt rygsæk med hjem i form af læring. Både børn og voksne skal have en god fornemmelse af, hvad moderne dansk landbrug er i dag, når de forlader dyrskuepladsen,” fortæller direktør for Roskilde Dyrskue, Camilla Dupont.

Kig forbi vores stand på dyrskuet

På Roskilde Dyrskue kan du møde sparekassen ved vores stand, som ligger lige over for Gårdspladsen (stand nr. 687).

Både kunderådgivere og landbrugsspecialister i sparekassen står klar med økonomisk råd og vejledning, og vi glæder os til at møde både nuværende og kommende kunder.

Om Roskilde Dyrskue

På Roskilde Dyrskue kan du komme helt tæt på det danske landbrug, møde eksperter og blive klog på jordbrug, dyr og maskiner. På gårdspladserne findes forskellige typer af aktiviteter for børn og unge, hvor gårdspladsens overordnede tema er hovedelementet.

Du kan læse meget mere om Roskilde Dyrskue her