Logo
Nyheder

Vi udnævner to nye underdirektører

11. August 2022

Områdedirektør erhverv, Michael Nielsen, samt økonomidirektør, Jan Justesen, udnævnes begge til underdirektør i sparekassen.

Underdirektør Michael Nielsen samt underdirektør Jan Justesen.
På billedet fra venstre ses nyudnævnt underdirektør Michael Nielsen samt nyudnævnt underdirektør Jan Justesen.

Områdedirektør erhverv Michael Nielsen, 56 år, udnævnes til underdirektør i sparekassen.

”Michael Nielsen har med sine stærke erhvervskompetencer, indgående kendskab til vores markedsområde og indsigt i sparekassen spillet en af hovedrollerne i det positive momentum, sparekassen oplever på erhvervsområdet. Og vi tror på, at han kan være med til at indfri det fortsat store potentiale, vi ser på erhvervsområdet,” siger administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Lars Petersson, om baggrunden for udnævnelsen, og supplerer:

”Michael Nielsen er – efter min bedste vurdering – en af branchens mest erfarne og kompetente profiler inden for SMV-segmentet. Det kommer sparekassen og vores erhvervskunder til gavn.”

Michael Nielsen blev ansat som erhvervsrådgiver i sparekassen i 1997, hvorefter han i 2006 blev sat i spidsen for erhvervsafdelingen i sparekassens hovedsæde som erhvervschef. I 2019 blev Michael Nielsen udnævnt til erhvervsdirektør og har siden fået ansvaret for alt erhverv, landbrug og projektfinansiering på Sjælland, herunder den øverste ledelse af fem erhvervsafdelinger og et erhvervscenter.

Derudover udnævnes økonomidirektør Jan Justesen, 46 år, til underdirektør i sparekassen.

”Jan Justesen har haft en række vitale stillinger i sparekassen, hvilket har givet ham en unik og bredt funderet indsigt i både den kommercielle og driftsmæssige del af sparekassen. Det gør ham i stand til at yde en kompetent finansiel sparring, som vi sætter stor pris på i sparekassens direktion. Samtidigt har han både den faglige og personlige tyngde, som stillingen som underdirektør kræver. Jan Justesen spillede bl.a. en betydelig rolle i forbindelse med sparekassens børsnotering i 2015,” fortæller administrerende direktør Lars Petersson om baggrunden for, at Jan Justesen nu bliver udnævnt underdirektør.

Jan Justesen startede som elev i sparekassen i 1996, hvorefter han – efter en årrække i sparekassens filialnet – i 2008 blev en del af sparekassens stabe. Først i rollen som finansiel controller, der blev udbygget med nye opgaver, da han 2012 blev udnævnt til leder af enheden Controlling og Finanssupport. I 2015 ventede et nyt ansvarsområde, da han efter sparekassens børsnotering blev Investor relations manager. Fra 2018 bestred Jan Justesen stillingen som Risikochef, indtil han allerede i 2019 blev udnævnt til økonomichef og siden til økonomidirektør i 2022.

Kontaktinformation
For yderligere information kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen på mobil: 53 85 07 70.