Logo
Sportel ved Holbæk Sportsby

Lokale erhvervsfolk sammen om sportshotel

Med Sparekassen Sjælland-Fyn som initiativtager har 26 lokale investorer og virksomheder etableret Holbæk Sportel – et sportshotel ved Holbæk Sportsby.

Facaden af Holbæk Sportsby

I 2019 blev Holbæk Sportsby indviet. Med sine 23.000 kvadratmeter indendørs arealer og 47 hektar udendørsanlæg er sportsbyen et af de største idrætsanlæg i Skandinavien.

Med ønsket om at være med til at understøtte og videreudvikle mulighederne for de mange brugere og gæster i sportsbyen, tog Sparekassen Sjælland-Fyn initiativ til at få etableret et sportshotel i tilknytning til sportsbyen. Udover at huse sportsudøvere fra både ind- og udland, der kommer for at bruge faciliteterne i Holbæk Sportsby, var tanken også at tiltrække flere turister til området.

I juni 2019 blev Holbæk Sportel så en realitet. Med 38 værelser indrettet med et minikøkken samt eget bad og toilet. Og mulighed for at spise alle dagens måltider i Sportsbyens café & restaurant, som ligger i tilknytning til sportellet.

Bredt lokalt ejerskab

”Det var vigtigt for os, at projektet fik et bredt og lokalt ejerskab, og derfor er vi også stolte over, at det lykkedes os at finde 26 gode lokale kræfter, der hver især ville være med til at understøtte udviklingen i Holbæk,” fortæller Søren Kjærsgaard om sportellet, der blev indviet i juni 2019.

De lokale erhvervsfolk kommer fra flere forskellige typer af virksomheder og brancher, og dermed er der sikret en stor bredde i erfaringer og kompetencer. Alle har de et ønske om at bidrage til den lokale udvikling.

”Det er rigtig spændende at blive en del af et projekt, der bygger på tanken om at få aktiveret det brede erhvervsliv i byens udvikling. Det tiltaler mig. Samtidig får vi sat gang i et sportel, der kan skabe flere overnatningsmuligheder i Holbæk. Investeringen giver dermed værdi på flere måder,” siger en af investorerne Anders Clausen, Brdr. Clausen.

Læs mere om Holbæk Sportel på Holbæk Sportsbys hjemmeside