Mastercard

Med et Mastercard har du mulighed for at få rejse- og produktforsikringer tilknyttet kortet. Du kan vælge mellem Mastercard Standard Debit/Kredit, Mastercard Guld Debit/Kredit og Platinum Debit/Kredit.

Bestil dit nye Mastercard

Med et Mastercard får du både et kort, der kan bruges i 24 millioner forretninger og i bankers hæveautomater verden over. Derudover følger der en rejseforsikring med kortet (dog ikke med vores Mastercard Standard Debit).

Du kan bruge et Mastercard i langt de fleste butikker i Danmark og både til hverdagens indkøb og større køb. Og på rejser får du glæde af, at Mastercard er et accepteret kort verden over.

Du kan tilføje dit Mastercard til både MobilePay og i appen My Wallet (kun på Android-telefoner) – så har du altid kortet lige ved hånden, selvom du måske har glemt dit fysiske kort derhjemme. Kortet har desuden en kontaktløs funktion, så du nemt og hurtigt kan betale med dit Mastercard i butikkerne. 

For at få et Mastercard Kredit skal du være fyldt 18 år og opfylde bankens regler om kreditværdighed – dvs. have en almindelig sund økonomi. Du kan dog få vores Mastercard Standard Debit med saldo-kontrol, allerede fra du er fyldt 10 år (dog med underskrift fra en forælder, hvis du er under 15 år).

Sparekassen Sjælland-Fyns Mastercard kan både udstedes til privatkunder og erhvervskunder som et Mastercard Business.

Læs mere om Mastercard Business

Et Mastercard med kredit
Med Sparekassen Sjælland-Fyns Mastercard får du et kreditkort, hvor der automatisk er tilknyttet en kredit på 30.000 kr. og helt op til 250.000 kr., alt efter hvilket Mastercard du vælger. Der er dog ikke mulighed for at få kredit på vores Mastercard Standard Debit. Du kan desuden hæve op til 10.000 kr. i bankens hæveautomater på dit kort - både inden for og uden for sparekassens åbningstid. Du skal dog være opmærksom på, at der trækkes et gebyr ved kontanthævninger med et Mástercard Kredit.

Rejseforsikring følger med et Mastercard
Med et Mastercard er du godt dækket med en rejseforsikring, og du behøver ikke at hive ekstra penge op af lommen til forsikringer, når du skal rejse.

Læs mere om rejseforsikringer tilknyttet Mastercard

Bestil dit nye Mastercard