Logo
Afdeling

Taastrup

Din lokale bank i Taastrup

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

På Kingosvej 1 i Taastrup finder du sparekassens nye rådgivningscenter. Rådgivningscenteret byder inden for til både eksisterende og nye kunder fra hele Vestegnen, og der er gode parkeringsmuligheder, hvis du kigger forbi.

På den centrale placering i Taastrup står et kvalificeret og engageret hold af rådgivere klar til at give dig den bedste rådgivning. Vi kan rådgive og hjælpe dig med din økonomi - både som privatkunde og erhvervskunde.

I sparekassen tager vi os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov. Du får en personlig og lokalkendt rådgiver, der er til at få fat på, og som du kan ringe til på et direkte telefonnummer. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får god og kompetent rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

Du er altid velkommen til at kigge forbi inden for vores åbningstid eller kontakte os for et uforpligtende møde til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Bemærk, at vores rådgivningscenter i Taastrup ikke har en hæveautomat eller en mønttæller. Her henviser vi til, at du benytter en af vores andre afdelinger.

Kontaktoplysninger


Åbningstider

Mandag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Tirsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Onsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Torsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Fredag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Medarbejdere

Medarbejdere

Nanna Dalsgaard Dehn, Filialdirektør
Jonas Akakpo Maigaard, Kunderådgiver - Private Banking
Katrine Hermansen, Kunderådgiver
Morten Hagemann, Kunderådgiver - Private Banking
Natacha Rheder Olsen, Kunderådgiver
Nathaly Hansen, Kunderådgiver
Charlotte Stjernfelt, Formuerådgiver