AFDELING

Hillerød - Områdecenter

Din lokale bank i Hillerød

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Tæt på SlotsArkaderne Shoppingcenter og Frederiksborg Slot finder du din lokale sparekasse på Frederiksgade 5B i Hillerød. Sparekassen Sjælland-Fyn er dit stærke og lokale alternativ til de andre banker i Hillerød. Vi involverer os aktivt i lokalområdet - bl.a. inden for uddannelse og talentudvikling.

Sparekassens afdeling i Hillerød er ét af vores områdecentre, som både kan rådgive dig om din private økonomi, din formue og din virksomhed. Vi har rådgivere med indsigt i og specifik viden om små og mellemstore virksomheder og erhverv i alle brancher, som står klar til at hjælpe dig.

I din lokale bank i Hillerød tager vi os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og hos os får du en personlig rådgiver, som er til at få fat i, og som du kan kontakte via et direkte telefonnummer. Ingen kunder eller løsninger er ens, og vi tager derfor altid udgangspunkt i din situation. Vi kan hjælpe dig med din økonomi, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi banken på Frederiksgade 5B i Hillerød til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig. Du kan få gode råd og hjælp til alt lige fra boligfinansiering og forsikring til investering og formueforvaltning.

Benyt vores døgnåbne lobby i Hillerød
I vores lobby i Hillerød kan du altid benytte hæveautomaten i tryghed og tørvejr. Du kan både hæve og indsætte danske kroner og euro i automaten. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 13.00 og efter aftale
  • Tirsdag 10.00 - 13.00 og efter aftale
  • Onsdag 10.00 - 13.00 og efter aftale
  • Torsdag 10.00 - 13.00 og efter aftale
  • Fredag 10.00 - 13.00 og efter aftale
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Privat
Billede af Mette Jevanord
Billede af Dorte Petersen
Billede af Jan Steffen Hansen
Billede af Kennet Berlin Frederiksen
Billede af Kim Aabenhuus
Billede af Michael Andersen
Erhverv
Billede af Henning Juhl Jessen
Billede af Flemming Hetoft Poulsen
Billede af Henrik Plannthin
Billede af Michael Johnson
Billede af Steffen Ditlevsen
Billede af Tanja Mølbæk
Formue
Billede af Stinna Mortensen
Billede af Pernille Rømer Hansen