AFDELING

Middelfart

Din lokale bank i Middelfart

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.Særlige åbningstider på grund af coronavirus


For at mindske spredningen af coronavirus holder vi i en periode kun dørene åbne i filialen fra kl. 13-16. Du kan dog som altid kontakte os via telefon og mail inden for hele vores åbningstid - også hvis du gerne vil aftale et møde med os.

Læs mere om genåbningen af sparekassen.
Tæt på havnen og Middelfart Station finder du din lokale bank i Middelfart. På Viaduktvej 4 ligger Sparekassen Sjælland-Fyns lokale filial, hvor et stærkt hold af engagerede medarbejdere sidder klar til at give kunderne kompetent og personlig rådgivning.

I Sparekassen Sjælland-Fyn får du en tilgængelig bank og en personlig rådgiver, der er til at få fat i, og som du kan kontakte på et direkte telefonnummer. Vi lytter til dine ønsker og behov og arbejder aktivt på at finde de finansielle løsninger, som passer til dig, dit liv og din økonomi.

Vi vil Middelfart, og vi er aktivt med til at støtte byens udvikling og lokale liv.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi filialen på Viaduktvej 4 i Middelfart til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt vores døgnåbne lobby i Middelfart
I vores lobby kan du døgnet rundt og i tørvejr benytte hæveautomaten. Her kan du også hæve og indsætte danske kroner og euro. Uden for bankens åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Åbningstider
Kig forbi din lokale bank i Middelfart mandag, tirsdag, onsdag og fredag i tidsrummet 10.00 - 16.00 og torsdag 10.00 - 17.30. Vi sidder desuden klar ved telefonerne mandag til torsdag i tidsrummet 8.00 - 20.00 og fredag i tidsrummet 8.00 - 16.00.

Åbningstider
  • Mandag 10.00 - 16.00
  • Tirsdag 10.00 - 16.00
  • Onsdag 10.00 - 16.00
  • Torsdag 10.00 - 17.30
  • Fredag 10.00 - 16.00
Medarbejdere

Find vores medarbejdere

Alle er velkomne i hele Sjællands og Fyns lokale sparekasse.

Billede af Vibeke Vinge Marxen
Billede af Jette Forsberg Larsen
Billede af Brian Struwe Poulsen
Billede af Marie Louise Nielsen