Logo
Afdeling

Gilleleje

Din lokale bank i Gilleleje

Bliv kunde eller Kontakt sparekassen
Du kan også scrolle ned på siden og finde kontaktoplysninger på filialens medarbejdere.

Centralt beliggende på Vesterbrogade i Gilleleje finder du din lokale sparekasse. I Sparekassen Sjælland-Fyns afdeling i Gilleleje vil du som kunde møde et kompetent hold af rådgivere, der interesserer sig for dig og dit lokalområde, og hvor du er mere end blot et nummer i rækken.

Vi tager os god tid til at lytte til dig for at forstå dine ønsker og behov, og du har mulighed for at komme i kontakt med din personlige rådgiver, når du har brug for det. Vi sætter en ære i at gøre vores bedste for, at du får god og kompetent rådgivning, der passer til dig, dit liv og din økonomi.

Vi vil Gilleleje - og vores formål er at bidrage til at gøre lokalområdet til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi din lokale bank på Vesterbrogade 1A til en snak om din økonomi, og hvad vi kan tilbyde dig.

Benyt Gillelejes døgnåbne lobby uden for åbningstid
Du kan døgnet rundt bruge vores hæveautomat i lobbyen i Gilleleje. Du kan hæve og indsætte danske kroner og euro i automaten, bruge mønttælleren eller hæve møntruller. Uden for åbningstid får du adgang til lobbyen ved at føre dit betalingskort gennem kortlæseren ved døren.

Kontaktoplysninger


Åbningstider

Mandag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Tirsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Onsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Torsdag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Fredag
10.00 - 13.00 og efter aftale
Medarbejdere

Medarbejdere

Stinus Bell, Filialdirektør
Birgit Wulff, Kunderådgiver
Pernille Rømer Hansen, Formuerådgiver