Reception for Dianalunds nye filialdirektør

Sparekassens filial i Dianalund har fået ny filialdirektør, og det blev markeret ved en velbesøgt reception tirsdag 13. december.

Helle og Klaus foran filialen i Dianalund Helle Merete Nielsen (til højre) tager over som ny filialdirektør efter Klaus Koksby Hansen, der fortsætter i sparekassen som Privatkundechef i Kalundborg.

Helle Merete Nielsen er navnet på den nye filialdirektør, der glæder sig over at være blevet en del af lokalområdet i Dianalund.

”Jeg er utrolig glad for at have fået muligheden for at komme tilbage til det lokale, som jeg brænder så meget for. Motivationen for at tage stillingen er helt klart at komme tilbage til mit lokalområde og være med til at løfte opgaven med at udvikle lokalområdet og for borgere og erhvervsliv sammen med Sparekassen Sjælland,” fortæller Helle Merete Nielsen, der privat bor i Sorø.

Ved receptionen havde kunder og samarbejdspartnere desuden mulighed for at tage afsked med tidligere filialdirektør i Dianalund Klaus Koksby Hansen. Han fortsætter i sparekassen som Privatkundechef i Kalundborg.

Se billeder fra receptionen nedenfor.

reception i DianalundMange kunder kom forbi den lokale sparekassefilial for at byde velkommen til Helle Merete Nielsen, der tiltrådte som filialdirektør 14. november.

sparekassedirektoer holder tale ved reception i DianalundSparekassedirektør Flemming Bisgaard Nielsen ønskede i sin tale Helle velkommen til sparekassen og lagde vægt på, sparekassen ikke lukker filialer – heller ikke i Dianalund.

Privatkundechef Klaus Koksby Hansen og Flemming Bisgaard NielsenPrivatkundechef Klaus Koksby Hansen (til venstre) og sparekassedirektør Flemming Bisgaard Nielsen (til højre).

Andre nyheder fra sparekassen