Sparekassen Sjælland åbner ny filial nær havnen i Hundested

Hundested har ikke haft et lokalt pengeinstitut i byen siden 2014, men i sensommeren 2016 bliver der ændret på det, når Sparekassen Sjælland åbner en ny såkaldt ”Hot-Spot”-filial på Jernbanegade 2 ved havnen i Hundested. Lokale håndværkere går i gang i løbet af august.

Bygning hvor sparekassens kommende filial skal ligge Sparekassens kommende ”Hot-Spot”-filial i Hundested åbner op på Jernbanegade 2, hvor Mallot Børnetøj hidtil har ligget.

Tidligere på året løftede Sparekassen Sjælland sløret for, at en ny filial er på vej i Hundested.

Nu er lokalerne på plads, og landets ældste sparekasse åbner på Jernbanegade 2, fortæller administrerende direktør i Sparekassen Sjælland Lars Petersson.

”Vi har arbejdet hårdt på at få en aftale på plads omkring de helt rigtige lokaler den sidste tid, og det har vi nu fundet. Næste skridt er at finde de lokale håndværkere, der skal i gang med at bygge om, så vi kan åbne hurtigst muligt”, siger Lars Petersson.

Ikke en helt almindelig filial
Den nye filial i Hundested er en såkaldt ”Hot-Spot”-filial, fortæller Lars Petersson, hvor teknologiske løsninger, som kan tilgås døgnet rundt, går hånd i hånd med god, effektiv og kompetent personlig rådgivning med afsæt i kendskab til lokalområdet.

”Det er vigtigt for sparekassen at være fysisk tilstede også i mindre lokalsamfund. Vi arbejder derfor på at etablere en såkaldt ”Hot-Spot”-filial i Hundested, der bemandes af ansatte med stort kendskab til lokalområdet. Det lokale er helt afgørende”, understreger Lars Petersson, som samtidig gør det klart, at sparekassen allerede har modtaget mange spændende henvendelser fra dygtige folk, der gerne vil arbejde i filialen i Hundested, men at der endnu ikke er ansat nogen medarbejdere. 

Sparekassens første filial i Halsnæs kommune
Filialen i Hundested bliver Sparekassen Sjællands første i Halsnæs kommune, og Lars Petersson glæder sig over, at sparekassen inden længe kan byde kunden inden for lokalt i kommunen.

”Området er rigtigt spændende. Hundested har en velfungerende og aktiv havn, og der sker en masse deroppe i øjeblikket. Jeg tror på, at byen går en spændende tid i møde, og den glæder vi os til at være en aktiv og engageret del af”, siger Lars Petersson.

Sparekassen Sjællands filialstrategi
Mens de store landsdækkende pengeinstitutter lukker filialer, er Sparekassen Sjællands strategi at udvikle og udbygge det eksisterende filialnet på hele Sjælland og i hovedstadsområdet under mantraet ”Vi er, vi bliver og vi udvikler”. Med åbningen af filialen i Hundested ud på sensommeren har sparekassen 28 lokale filialer øst for Storebælt, og senere på året åbnes også ny filialer i Helsingør og Vanløse.

Andre nyheder fra sparekassen