Landets ældste sparekasse åbner filial i Helsingør

Sparekassen Sjælland åbner ny filial på Stengade 62 midt i Helsingørs historiske bycentrum i lokalerne på første sal, der tidligere husede Damernes Magasin.

Billede fra åbningen af sparekassens filial i Valby i 2015 Senere på året kan Sparekassen Sjælland invitere til åbningsreception i lokalerne på Stengade 62 midt i Helsingør. Billedet er fra filialåbningen i Valby i 2015.

For første gang i ti år kommer der nu et nyt pengeinstitut til Helsingør.

Det sker, når Sparekassen Sjælland senere på året slår dørene op for en filial midt i gågadeområdet centralt i Helsingør på Stengade 62, fortæller filialdirektør Thomas Guldbæk, der skal stå i spidsen for den nye lokale sparekasseafdeling i byen.

”Vi har ledt med lys og lygte efter de helt rigtige lokaler centralt beliggende i Helsingør, og dem har vi nu fundet på Stengade 62, hvor Damernes Magasin tidligere lå. Filialen bliver indrettet på første sal med flotte, lyse mødelokaler i harmoni med og i respekt for bygningens smukke arkitektur”, fortæller filialdirektør Thomas Guldbæk, der har boet i og omkring Helsingør i 20 år.

Den nyudnævnte filialdirektør i Helsingør ser frem til at byde byens borgere og det lokale erhvervsliv velkomne, når lokalerne står klar.

”Nu starter arbejdet med at få lokalerne indrettet, så vi kan åbne hurtigst muligt. Og så er vi i fuld gang med at sætte det helt rigtige hold af fem til seks dygtige lokalkendte rådgivere, som skal være med til at etablere landets ældste sparekasse i byen. Jeg glæder mig helt enormt til, at vi åbner og til, at sparekassen kan bidrage aktivt til byens og egnens positive udvikling”, siger filialdirektør i Helsin-gør Thomas Guldbæk.

Administrerende direktør i Sparekassen Sjælland Lars Petersson glæder sig også over, at sparekas-sen kommer til Helsingør.

”Som Sjællands tredjestørste byområde efter København og Roskilde har Helsingør længe været et område og en by, som vi har fulgt tæt. Med Thomas Guldbæk på plads som filialdirektør og de flotte lokaler midt i byen var tiden nu den rigtige til at slå dørene op”, fortæller administrerende direktør Lars Petersson.

Lars Petersson fortæller samtidig, at det endnu ikke er afklaret, hvad der skal være i stueetagen ud til gågaden på Stengade 62, men at sparekassen ønsker at skabe et rum med liv, der kan virke til gavn og glæde for byen.

Sparekassen Sjælland åbner filialer, hvor andre lukker ned
Sparkassen har gennem de seneste år åbnet filialer i København, i Valby, på Amager og i Dragør. Med åbningen af filialen i Helsingør har sparekassen 28 lokale filialer øst for Storebælt, og senere på året åbnes også nye afdelinger i Vanløse og i Hundested.

Læs flere nyheder