Mere end tørre tal på menuen ved årets dialogmøder

Årets syv dialogmøder for aktionærer i Sparekassen Sjælland-Fyn A/S løber af stablen fra 29. august til 7. september. Ligesom ved tidligere tiders garantmøder i sparekassen er der igen sørget for lækker mad og underholdning – og du har stadig mulighed for at tilmelde dig, hvis du ikke har nået det endnu.

Sparekassen Sjælland-Fyns administrerende direktør Lars Petersson taler ved garantmøde

Årets dialogmøder nærmer sig, og vi ser frem til syv gode aftener i selskaber med aktionærer i Sparekassen Sjælland-Fyn A/S.

Underholdningen bliver i år leveret af den folkekære radiovært Søren Dahl kendt fra "Café Hack" på P4 og Kurt Ravn, der blandt andet har spillet rollen som "Røde" i Matador.

Kurt Ravn underholder med danske sange og viser i Vallekilde-Hørve, Næstved, Kalundborg og Slagelse, mens aktionærer ved dialogmøderne i Ringsted, Roskilde og København får glæde af at opleve Søren Dahl på slap line med musik og massevis af sjove historier.

Sådan tilmelder du dig årets dialogmøder
Er du endnu ikke tilmeldt et af årets dialogmøder, kan du stadig nå det via nedenstående link, hvis du er aktionær i Sparekassen Sjælland-Fyn A/S.

Tilmeld dialogmøde

Husk din billet
Når du har tilmeldt dig årets dialogmøder, kan du printe en billet. Denne bedes du medbringe og fremvise ved det dialogmøde, du deltager i. Desuden vil alle tilmeldte, der har oplyst kontaktinformationer, modtage en sms og/eller en mail inden årets dialogmøder løber af stablen, som du også kan bruge som dokumentation og billet.

Har du spørgsmål om årets dialogmøder, kan du kontakte din lokale filial.

Find filial