Kom til Tumletid i bObles bus ved sparekassens filial i Jyderup

Leg er ikke bare leg. Det er også afgørende for vores børns indlæringsevne og motorik. Derfor inviterer sparekassen dig og dit barn mellem 0 og 6 år til leg og læring i bObles forunderlige farve- og formunivers i bObles bus, som holder foran vores lokale filial i Jyderup lørdag 3. september mellem klokken 10-15.

baby til bObles tumletid i sparekassen

Vi ruller, kravler, står, går og hopper os til en glad krop og en bedre kropsforståelse med bObles tumlemøbler. Med en god kropsforståelse har børn lettere ved at lære, de fungerer bedre socialt og får en større tro på sig selv. I vil blive guidet sikkert gennem en sjov og lærerig tumlesession af bObles inspirerende ”elefantfører”.


Få et indblik i bObles Tumletids forunderlige verden i denne video.

Deltag gratis og få en goodiebag med hjem
Arrangementet er gratis (normalprisen er 150,- kr.), og de første 25 børn får en goodiebag fra bObles og sparekassen med hjem til en værdi af 300 kr.

Økonomien ændrer sig, når familien har vokseværk
Alle der deltager ved bObles tumletids-arrangementer med sparekassen får desuden en række gode tips og råd med hjem om forsikringer, arv, testamente, pension, budget og børneopsparinger, som er vigtigt at forholde sig til som forældre.

Tilmelding og program
Alle børn mellem 0-6 år og deres forældre er velkomne lørdag 3. september mellem klokken 10-15 i bussen ved Sparekassen Sjællands lokale filial i Jyderup – og der er ingen tilmelding til arrangementet.

Se invitation

Få flere fif, tips og økonomiske råd om livet som forældre her

Andre nyheder fra sparekassen