Sparekassen Sjælland-Fyn udvikler i Holbæk

Sparekassen har købt en del af havnebyen, der er under opførelse på Holbæk Havn. Byggeriet forventes at stå færdigt 1. januar 2019. Herefter skal lokalerne indrettes til, forhåbentligt, at kunne åbnes i sommeren 2019.

Billede af Sparekassen Sjælland-Fyns hovedsæde i Holbæk

Fra Ahlgade til Havnebyen
Lokalerne i havnebyen skal huse sparekassens nuværende filial på Ahlgade, sparekassens private banking-afdeling samt Erhvervscenter Nordvest, der i dag har til huse i hovedsædet på Isefjords Alle. Dermed kan sparekassen tilbyde sine mange kunder et topmoderne finanshus med godt 50 medarbejdere, der kan imødekomme kundernes behov –  både når det gælder den enkelte privatkunde,  men også kunder med særlige behov som eksempelvis formuerådgivning eller erhvervsrådgivning til mindre og mellemstore virksomheder.

 "Vores mange kunder kommer til at mærke en forskel nu, hvor vi samler vores kundevendte aktiviteter i nye velbeliggende lokaler i havnebyen med gode adgangs- og parkeringsforhold. Vi har, så længe det huskes, været en markant spiller, når det gælder udvikling i Holbæk, og den linje fortsætter naturligvis – nu med fornyet styrke, når vi er på plads i de nye omgivelser", siger administrerende direktør Lars Petersson.

Med købet af lokalerne i Holbæk Havneby er sparekassen ikke alene med til at udvikle den nye bydel.Sparekassen bliver også en del af det daglige miljø i det spændende byggeri. Med etableringen i havnebyen kan sparekassen samle alle sine aktiviteter på tre adresser på Holbæk Havn. Hovedsædet på Isefjords Alle, 3. salen på Kanalstræde og endelig fremover i havnebyen med den nye kundevendte afdeling.

Holbæk i rivende udvikling
Holbæk by og opland er i øjeblikket inde i en rivende udvikling, som sparekassen er en del af. Med bygningen af havnebyen, sportsbyen og mange udstykninger, tiltrækker vi også arbejdskraft, og det betyder tilflyttere til Holbæk.

"Sparekassen deltager som den afgørende finansielle partner i flere af de perspektivrige projekter, der i øjeblikket folder sig ud i Holbæk – herunder Holbæk Havneby – som vi glæder os til at blive en permanent del af, når projektet står færdigt", siger Lars Petersson.

Pensionsselskab blåstempler Holbæk
Der er ikke tvivl om, at Holbæk Kommune er på vej mod gyldne tider. Der investeres som aldrig før i boliger og udvikling , og det er netop blevet offentliggjort, at det kundeejede AP Pension nu investerer i Holbæk. Når et pensionsselskab med betydelige midler går ind i en by som Holbæk, lover det godt for fremtiden. De store pensionsselskaber kan vælge at investere over hele Danmark og går kun ind de steder, hvor der er potentiale for udvikling.

 "Det er i den grad et kvalitetsstempel til hele Holbæk, at et stort og velrenommeret pensionsselskab nu investerer her i Holbæk, og det lover godt for Holbæks fremtid", siger Lars Petersson.

Sparekassen beskæftiger 225 medarbejdere i Holbæk
Sparekassen er de senere år vokset markant blandt andet ved opkøb af to banker samt etablering af en stribe nye filialer. Denne udvikling har haft positiv indflydelse på antallet af arbejdspladser. Således beskæftiger sparekassen i dag flere end 225 ansatte i Holbæk. Det er en af flere fordele for Holbæk Kommune ved at have et selvstændigt veldrevet større pengeinstitut med hovedsæde i Holbæk. Samtidig fastholder vi vores filialer i Jyderup og Tølløse, hvor sparekassen er det eneste tilbageværende pengeinstitut. Det betyder også arbejdspladser i lokalsamfundene.

Yderligere information
Kontakt presse- og direktionsrådgiver:

Jan Løve
Tlf. 40 10 76 44