Sparekassen Sjælland-Fyn investerer i udvikling i Faaborg

Sparekassen Sjælland-Fyns filial i Faaborg skal gennemgå en omfattende renovering og modernisering. Samtidig er det besluttet at rokere 20 medarbejdere fra Markedspladsen til sparekassens hus i Søndergade i Odense.

facaden på Sparekassen Sjælland-Fyns lokale i Odense City

Sparekassen Sjælland-Fyns filial i Faaborg skal gennemgå en omfattende renovering og modernisering, så filialen i Herregårdscentret kan huse flere medarbejdere og fremstå attraktiv og tidssvarende for kunderne.

”Sparekassen ejer en del af Herregårdscentret og har over de senere år investeret en del i modernisering af centret, og det er hensigten at forstærke disse investeringer i de kommende år til glæde for Faaborg”, siger områdedirektør Jan Klink Andersen.

Flytning fra Markedspladsen
Udviklingen af filialen i Faaborg betyder, at der skabes plads til yderligere 15-20 arbejdspladser i den nyrenoverede filial.

Samtidig er det besluttet at rokere 20 medarbejdere fra Markedspladsen til sparekassens hus i Søndergade i Odense. Det betyder, at den nuværende bygning på Markedspladsen inden længe står tom.

”Rokeringen af medarbejderne fra Markedspladsen til filialen i Faaborg og afdelingen i Odense sker for at have fuldt fokus på kunderne og samtidig styrke vores centrale position i Odense samt fremtidssikre sparekassens aktiviteter i Faaborg”, tilføjer Jan Klink Andersen.

Millioninvestering i udvikling af nye muligheder på Markedspladsen
Sparekassen ejer bygningen på Markedspladsen, og det er hensigten at udvikle de 3.300 kvadratmeter til nye arbejdspladser for andre brancher.

”Sparekassen er klar til at investere de nødvendige millioner og indgå i et aktivt samarbejde med interesserede virksomheder – alt sammen for at sikre nye arbejdspladser på Markedspladsen i Faaborg”, understreger administrerende direktør Lars Petersson.

Det er sparekassens håb og ønske, at den omfattende renovering og modernisering i Herregårdscentret og på Markedspladsen bliver udført af lokale håndværkere.

Sparekassens hjerteblod
Faaborg er hjerteblod for sparekassen. Det var her sparekassen blev grundlagt som lokal sparekasse på Fyn. Med 15 filialer og et moderne erhvervscenter i Odense er sparekassen i dag hele Fyns sparekasse.

Yderligere information
Kontakt presse- og direktionsrådgiver:

Jan Løve
Tlf. 40 10 76 44