Tak for opbakningen til landets ældste sparekasse

2016 blev et forrygende år i sparekassens historie - og det første af slagsen som børsnoteret aktieselskab.

Lars Petersson og Thomas Kullegaard taler på terrassem

Derfor vil vi - i anledning af vores 191-års fødselsdag i dag - sige et velment og stort tak til dig og resten af vores mange kunder, aktionærer og samarbejdspartnere for støtten i året, der nu så småt er gået. 
 
SPAREKASSENS HISTORIE

Vi lover, at vi i 2017 fortsat holder fast i de værdier og den måde at drive forretning på, der har kendetegnet landets ældste sparekasse siden etableringen 23. december 1825. Som dit stærke lokale alternativ til de store landsdækkende banker. Og med et klart defineret formål om at gøre Sjælland og Fyn til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed. 

SPAREKASSENS FORRETNINGSMODEL

Ingen filialer i eksotiske skattely
Derfor har vi ikke filialer eller forretninger i diverse eksotiske skattely på den anden side af kloden. Til gengæld finder du os lokalt i en af vores 46 filialer og erhvervscentre fra Middelfart i vest til Dragør i øst - både på land og i by, hvor vi er, bliver, og udvikler. Også i de 12 lokalsamfund på Sjælland og Fyn, hvor vi er det eneste tilbageværende pengeinstitut.

FIND FILIAL

Nej til spekulative produkter og bonusordninger til medarbejdere
Samtidig holder vi fast i fravalget af bonusordninger og aktieoptioner til bestyrelse, direktion og medarbejdere for at sikre vores kunders interesser. Fordi vi med kundernes tryghed i fokus ønsker at drive en sund og gennemskuelig forretning uden spekulative fiksfakserier.

Et stærkt lokalt alternativ med stadig større opbakning
Måske er det derfor, vi kan glæde os over, at mere end 1.000 nye kunder har valgt os til hver måned i 2016? Fordi vi netop ønsker og tør at gøre tingene på en anden måde.

God jul og godt nytår. Og endnu engang tak for den enestående opbakning i 2016.  

Med venlig hilsen

Administrerende direktør
Lars Petersson
Sparekassen Sjælland-Fyn
Bestyrelsesformand
Thomas Kullegaard
Sparekassen Sjælland-Fyn

Flere nyheder fra sparekassen     Bliv kunde