Sparekassen går med i MobilePay

Sparekassen er blevet en del af MobilePay-samarbejdet. Det betyder, at vi på sigt siger farvel til Swipp og i stedet tilbyder vores kunder MobilePay.

Det sker for at sikre sparekassens privat- og erhvervskunder en stærk mobil betalingsløsning med stor udbredelse og distributionskraft, høj brugervenlighed og fokus på konstant innovation.

”Det mest optimale for vores kunder er en stærkt fælles national sektorløsning, hvor brugerfladen, sikkerheden og innovationskraften er helt i top, og derfor er vi tilfredse med, at kræfterne nu samles i MobilePay-samarbejdet, som vi tilslutter os. Det nye samarbejde sikrer samtidig, at vi står stærkt i forhold til at modstå konkurrencen fra udenlandske aktører,” fortæller administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn Lars Petersson.

På den korte bane kan sparekassens privat- og erhvervskunder forsat bruge Swipp i en overgangsperiode, mens det nye MobilePay-samarbejde køres på plads. Dermed vil du som kunde i sparekassen ikke mærke nogen forskel indtil videre.

Særligt for erhvervskunder
Det nye samarbejde giver sparekassens erhvervskunder mulighed for at få det bedste fra Swipp og MobilePay i en fælles løsning. Eksempelvis bliver den konto til konto-løsning, der kendes fra Swipp, fremadrettet en integreret del af MobilePay. 

MobilePay tilbyder desuden alternative løsninger til de tilbud, du som erhvervskunde har kunnet benytte dig af via Swipp.

I den kommende tid kontakter vi løbende vores erhvervskunder for en snak om de nye muligheder og hjælper med at flytte eksisterende Swipp-aftaler til MobilePay, hvis der er interesse for det.  

Læs mere om MobilePay Erhverv

Andre nyheder fra sparekassen