Få fordele ved at samle dine forsikringer hos os

Samler du dine forsikringer i Sparekassen Sjælland-Fyn, får du en række fordele. Det er fx kun os, du skal kontakte, hvis der sker ændringer i dit liv, som også påvirker dine forsikringer. Læs mere om fordelene her.

Går der også flere år imellem, at du er i kontakt med dit forsikringsselskab? 

De fleste forsikringsselskaber tilbyder ikke længere kunderne mulighed for personlig rådgivning, og derfor kan det som kunde være svært at finde ud af, om man har de rette forsikringer, og om der er andre vigtige forsikringer, man nemt og billigt med fordel kan tegne.  

Ved at tegne dine forsikringer gennem Sparekassen Sjælland-Fyn har du altid en personlig rådgiver, du kan spørge til råds, når du er i tvivl om, hvilke forsikringer du bør tegne, og hvilke der er overflødige i forhold til dit liv og din økonomi. Din personlige rådgiver kender dig og din økonomi og vil løbende tjekke op på dine forretninger – og derfor kan vi bl.a. hjælpe med at finde eventuelle fejl i din forsikringspolice.

Bliv rådgivet om forsikringer af én, der kender dig og din økonomi     
Den vigtigste grund til, at du bør tegne dine forsikringer gennem din bank, er, at du dermed har mulighed for at snakke forsikring med en rådgiver, der kender dig.

I Sparekassen Sjælland-Fyn kan din personlige rådgiver hjælpe dig med at sikre, at du har de rigtige forsikringer, som passer til dit liv og din økonomi.

Det er desuden en fordel at samle forretningerne, hvis du foretrækker en personlig vejledning frem for selv at skulle klare det hele over telefon eller på nettet. Du kan altid booke et møde med din personlige rådgiver, når du har brug for at få gennemgået dine forsikringer.

Kun ét sted, du skal kontakte
Hvis du har dine forsikringer i flere selskaber, er det nemt at miste overblikket.

Samler du dine forsikringer hos os, er det kun os, du skal kontakte, hvis der sker ændringer i liv eller din økonomi, som også påvirker dine forsikringer – fx hvis du køber eller bygger hus, får et barn eller skal ud at rejse.

Saml dine forretninger, og få fordele
Ved at samle flere af dine forretninger i Sparekassen Sjælland-Fyn har du mulighed for at blive PrivatFRI-kunde. Du kan blive PrivatFRI-kunde ved fx at have din NemKonto i sparekassen og derudover tilkøbe 3 produkter eller mere gennem os. Det kunne fx være en bilforsikring, en sundhedsforsikring, en pensionskonto, et lån fra Totalkredit eller DLR Kredit og investerings-, formuepleje- eller puljeaftale formidlet via sparekassen.

Læs mere om PrivatFRI her

Samler du dine forsikringer hos sparekassens samarbejdspartner Købstædernes Forsikring, får du desuden en række fordele, fx 10 % i rabat på alle forsikringerne.

Læs mere om fordelene her

Tid til et forsikringstjek?
Du er altid velkommen til at kontakte din personlige rådgiver for en uforpligtende gennemgang af dine forsikringer eller ringe til os på tlf. 59 48 10 00.