Mød sparekassen på Roskilde Dyrskue

Roskilde Dyrskue fejrer i år 50-års jubilæum. Foruden at være hovedsponsor på skuet, er Sparekassen Sjælland-Fyn også at finde på en stand, når skuet løber af stablen i weekenden den 31. maj - 2. juni 2019.

Roskilde Dyrskue har du mulighed for at komme helt tæt på de mere end 1.800 dyr, der er på dyreudstillingen. Roskilde Dyrskue byder også på mange oplevelser udover dyrene – du kan fx få en rundvisning af en ægte landmand, besøge madværkstederne og opleve de største og smarteste maskiner.

Sparekassen Sjælland-Fyn er i år hovedsponsor på Roskilde Dyrskue. Du kan møde sparekassen på vores stand både fredag, lørdag og søndag. Om fredagen kan du møde vores dygtige landbrugsspecialister, og både lørdag og søndag står vores lokale rådgivere fra Roskilde-afdelingen klar til at give dig gode råd og vejledning med på vejen.

Tag en snak med os om dit landbrug
I sparekassen Sjælland-Fyn ved vi, at landbruget ikke er som ethvert andet erhverv. Vi ved, at der skal sås, før der kan høstes, og at langsigtede gevinster kræver investeringer og fleksibilitet.

Vi mener, at man som bank må forstå, at både vind og vejr samt arbejdet med kreaturer sætter nogle andre rammer og udfordringer for landmanden – og at man derfor har at gøre med et anderledes erhverv.

”Dansk landbrug kræver en anden forståelse, end hvis vi taler om entreprenører, restaurationsbranchen eller håndværksvirksomheder. Og her er vi blevet bedre til at

udvise en større indsigt. Landbruget er et rigtigt interessant marked for os, og derfor deltager vi på Roskilde Dyrskue. For at vise flaget og samtidig møde landmanden i øjenhøjde, for vi vil gerne dansk landbrug,” forklarer sparekassedirektør i Sparekassen Sjælland Fyn, Bruno Riis-Nielsen.

Vores landbrugsspecialister har indgående kendskab til vilkårene for landbrug og fødevarer – og du har mulighed for at møde dem på vores stand til dyrskuet om fredagen til en snak om lige netop dit landbrug.

50-års jubilæum – med kongeligt besøg
Det er i år 50 år siden, at Roskilde Dyrskue første gang blev afholdt på Dyrskuepladsen i det sydlige Roskilde. Dengang i 1969 var der kongeligt besøg – og det er der også i år. 

H.K.H. Kronprinsessen vil være at finde på Dyrskuepladsen 31. maj til åbningen af jubilæumsdyrskuet. Efter åbningen vil Kronprinsessen besøge forskellige områder på Dyrskuepladsen med fokus på formidling og oplevelser for børn og voksne.

Det er mere end 10 år siden, at der sidst har været royalt besøg på Dyrskuepladsen, og her var det også H.K.H Kronprinsessen som dengang besøgte Roskilde Dyrskue.

Læs mere om Roskilde Dyrskue