Nyt strategisk partnerskab og samarbejde med Odense Håndbold

I forbindelse med Odense Håndbolds satsning på at skabe et af Danmarks absolutte tophold i den nationale liga, samt at spille europæisk i de kommende år, har Odense Håndbold og Sparekassen Sjælland-Fyn indgået et strategisk partnerskab, hvor der lægges vægt på udvikling af samarbejde og fællesskab mellem de to virksomheder.

Aftalen betyder, at Sparekassen Sjælland-Fyn bliver Strategisk Eksklusiv Partner med håndboldklubben.

"Vi ser frem til det særlige strategiske partnerskab med Odense Håndbold, og har derfor indgået en treårig samarbejdsaftale med klubben. Det indebærer, at vi som hele Fyns og Sjællands sparekasse ønsker at være synlige i samarbejdet og fællesskabet med Odense Håndbold, som vi ønsker held og lykke med det visionære projekt. Samtidig har vi skævet til, at Odense Håndbold også lægger vægt på talentudvikling, som er en af sparekassens mærkesager, når det drejer sig om partnerskaber," siger administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn Lars Petersson.

Fællesskab og sammenhold
Odense Håndbolds fornemme ambition om at skabe tophåndbold og underholdning på Fyn på eliteniveau baseret på fællesskab og sammenhold ligger i forlængelse af de værdier landets ældste sparekasse arbejder med. Sparekassen er i sin oprindelse båret af netop fællesskab og sammenhold, der skaber fremgang til gavn og glæde i de områder, hvor vi driver vores filialer.

"Vi glæder os til at realisere et aktivt partnerskab i samarbejde med Odense Håndbolds dynamiske og spændende fællesskab," siger sparekassens erhvervsdirektør på Fyn Niels Kidde Andersen.

Læs også om sportspension til halv- og helproffesionelle idrætsudøvere

Flere nyheder fra sparekassen