Opførelsen af 28 andelsboliger på Vig Bakke skydes i gang

Andelsboligforeningen på Vig Bakke underskriver købsaftale og entreprisekontrakter, efter at Sparekassen Sjælland-Fyn har givet tilsagn om finansiering af andelsboligerne.

Vig Bakke Billede af SCHOU BIRKENDORF arkitekter

Odsherreds nye bydel Vig Bakke tager mere og mere form. I dag mandag den 19. august underskriver andelsboligforeningen på Vig Bakke købsaftale på byggegrunden og entreprisekontrakter på byggeriet af de 28 boliger i foreningen.

Det sker på baggrund af, at Sparekassen Sjælland-Fyn har givet tilsagn om finansiering. Filialdirektør i Odsherred, Flemming S. Andersen, fortæller, at banken har valgt at hjælpe med finansiering af andelsboligerne, fordi banken har et ønske om at være med til at understøtte og udvikle Vig Bakke-projektet:

”Vi tror på, at Vig Bakke er med til at gøre en positiv forskel i lokalområdet, fordi området vil tiltrække og skabe nyt liv i Odsherred.” forklarer Flemming S. Andersen og tilføjer:

”Desuden opfylder andelsboligforeningen alle forudsætningerne for, at vi vil give et tilsagn – der er tale om et godt byggeri, og der er en fornuftig økonomi bag det.”

Boliger klar i sommeren 2020
I marts år tog Mogens Jensen, som er direktør i entreprenørfirmaet Jord, Beton og Anlæg, det første spadestik i den markmuld, der skal transformeres til Vigs nye bydel. Og direktør i Vig Byg ApS, Finn Hallberg, er rigtig glad for, at opførelsen af andelsboligerne kan begynde allerede nu.

”Selve byggeriet går i gang i løbet af ugen, og man tilstræber at være færdig med andelsboligerne i løbet af sommeren 2020,” fortæller direktøren og roser de lokale aktører, der er samarbejdet med:

”Processen er et produkt af et godt samarbejde med resten af konsortiet bag Vig Bakke, kommunen, Nybolig Odsherred og den nye bestyrelse i andelsboligforeningen og deres rådgivere. Alle arbejder på at få tingene til at lykkes og hjælper med at skubbe på, så processen holdes i gang.”

Positive tilbagemeldinger
Mikkel Henriksen, indehaver af Nybolig Odsherred, fortæller, at han oplever en generel positiv stemning omkring Vig Bakke:

”Vi hører – både fra vores kunder og andre lokale – at de er meget glade for den fornyelse og udvikling, der sker i Vig, og som gavner hele Odsherred som område.”

”Folk er begejstrede over projektet og de, der har købt grunde eller bolig og skal bor der, glæder sig til at den nye bydel bliver en realitet,” supplerer han afslutningsvis.