Nyt direktionsmedlem til Sparekassen Sjælland-Fyn

Sparekassen Sjælland-Fyn har netop ansat Lars Bolding som sparekassedirektør og medlem af direktionen. 54-årige Lars Bolding kommer fra en stilling som direktør i Sydbank, hvor han siden 2006 har haft ansvaret for Markets & Treasury.

Nyt direktionsmedlem Lars Bolding Lars Bolding er ny sparekassedirektør og nyt medlem af direktionen i Sparekassen Sjælland-Fyn.

Med ansættelsen af Lars Bolding styrkes formueforvaltningsområdet i Sparekassen Sjælland-Fyn betydeligt. Den nye sparekassedirektør får i Sparekassen Sjælland-Fyn ansvaret for Investering, Private Banking og Investor Relations samt sparekassens egenbeholdning og likviditet.

”Lars Bolding er kendt og anerkendt for sine stærke kompetencer inden for formueområdet. Med ansættelsen af Lars Bolding træder Sparekassen Sjælland-Fyn et skridt frem. Ambitionen er klar. Vi styrker os nu på områderne Investering, Private Banking og Investor Relations. Det gør vi, fordi vi ønsker at tiltrække flere større private kunder og erhvervskunder.

Vi har nået en størrelse, hvor omverdenen forventer mere af os. De forventninger skal vi både honorere og udnytte til at styrke vores forretning,” siger bestyrelsesformand Thomas Kullegaard fra Sparekassen Sjælland-Fyn.

Lars Bolding tiltræder senest den 1. juni 2019. Direktionen i Sparekassen Sjælland Fyn vil udover ham så bestå af administrerende direktør Lars Petersson og sparekassedirektør Bruno Riis-Nielsen.

Pressekontakt
For yderligere information kontakt Morten Huse Eikrem Jeppesen, mobil +45 53 85 07 70.