Drømmer du om sommerhus?

Går du med drømmen om at købe sommerhus, er det måske nu, tiden er inde. I 2017 vedtog Folketinget nemlig en højere lånegrænse for realkreditlån i sommerhuse, som betyder, at det er blevet lidt billigere at låne til et sommerhuskøb.

sommerhus på høj med dannebrog

I 2017 blev en ny lov vedtaget, som kan gøre det billigere for dig at gøre drømmen om en fritidsbolig til virkelighed. Det skyldes, at en større del af fritidshuslånet kan optages som et realkreditlån, hvor renten ofte er lavere end på et traditionelt boliglån.

Kontakt din rådgiver eller kig forbi din lokale filial for at høre mere om dine muligheder.

Kontakt Find filial

Mere om ændringerne
"Nu kan du finansiere dit sommerhus med op til 75 % realkreditlån, hvor det hidtil kun har været muligt at finansiere op til 60 % af lånet på den måde. Hvor meget du kan spare afhænger helt af, hvordan dine lån sættes sammen – så det passer til dit liv og din økonomi", fortæller sparekassens boligchef Kjeld Overgaard.

Læs mere om købsprocessen og sparekassens boliglån.

Læs mere om, hvordan dit sommerhus kan finansieres med et realkreditlån.

Har du allerede et sommerhus?
Har du allerede et sommerhus, som du godt kunne tænke dig at udbygge eller renovere? Så kan de nye regler også gøre det mere attraktivt, hvad angår finansieringen af dit byggeprojekt.

Kontakt din rådgiver eller kig forbi din lokale filial for at høre mere om dine muligheder for at renovere eller bygge nyt. Og læs mere om forbedring af din bolig via linket herunder.

Få hjælp til at forbedre din bolig

Læs også om lån til kolonihavehus