Vind et gavekort til Elgiganten, når du betaler med Apple Pay

Betal med Apple Pay med dit kort fra Sparekassen Sjælland-Fyn fra den 26. november til og med den 12. december, og vær med i lodtrækningen om 1 gavekort á 10.000 kr. til Elgiganten.

Betal hurtigt og sikkert med Apple Pay hos Sparekassen Sjælland-Fyn

Lad din pung få en pause, og betal dine julegaver med Apple Pay direkte fra din iPhone eller dit Apple Watch – det er nemt, hurtigt og sikkert. Så er du samtidig med i lodtrækningen om 1 stk. gavekort á 10.000 kr. til Elgiganten.

Når du benytter Apple Pay til betaling, får du ét lod i konkurrencen. Jo flere gange, du benytter dit Apple Pay, jo større chance har du derfor for at vinde. Konkurrencen løber fra den 26. november 2021 til og med den 12. december 2021. Vinderen trækkes den 13. december og får direkte besked.

Læs mere om Apple Pay

Sådan betaler du med Apple Pay
Du betaler med Apple Pay i fysiske butikker ved at holde din iPhone hen over betalingsterminalen, mens du har fingeren på touch-id. Bruger du face-id, skal du i stedet trykke 2 gange på sideknappen og holde din iPhone hen over betalingsterminalen.

Når betalingen er gennemført, vil der stå ”OK” på skærmen, din iPhone vil vibrere, og der vil lyde et bip.
Har du et Apple Watch, trykker du to gange på sideknappen og holder Apple Watch hen til betalingsterminalen. Du vil mærke et lille prik og høre et bip, når betalingen er gennemført.

Du har også mulighed for at benytte Apple Pay som betaling ved køb i webshops og i apps.

Sådan får du Apple Pay
For at bruge Apple Pay skal du have et Visa/Dankort eller et Mastercard fra Sparekassen Sjælland-Fyn og en iPhone 6 eller nyere og/eller et Apple Watch. Derudover skal du sørge for, at din iPhone eller ur har den seneste IOS-opdatering.

Sådan gør du:

  • Tjek, at din iPhone eller Apple Watch har installeret den seneste IOS-opdatering. Hent og installer, hvis du mangler den seneste opdatering. Dette gør du under ’Generelt’ i dine indstillinger.
  • Tilføj dit Visa/Dankort eller Mastercard til Apples egen Wallet. Du kan tilføje dit kort på to måder:

    • Gå ind i din mobilbank (skal være opdateret til nyeste version), og tryk på ’Kort’ nederst i højre hjørne i menuen. Vælg det betalingskort, du ønsker at tilføje. Tryk herefter på ’Tilføj til Wallet’.
    • Åbn Wallet-appen på din iPhone eller Apple Watch. Vælg ’Tilføj kort’ og følg vejledningen i appen.

Nu kan du betale med din iPhone, hvor du plejer at betale kontaktløst med dit fysiske kort.

Kan jeg deltage i konkurrencen, hvis jeg har en Android-telefon?
Det er desværre ikke muligt at deltage i denne konkurrence med telefoner, der ikke understøtter Apple Pay. Vi arbejder fortsat på at kunne tilbyde betaling via Google Pay og forventer herefter at have endnu en konkurrence klar, så Android-brugere også har mulighed for at deltage.