Kim Thykjær udnævnes til områdedirektør for erhverv på Fyn

Kim Thykjær, 40 år, er netop tiltrådt som områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn med ansvar for sparekassens erhvervsaktiviteter på Fyn. Kim overtager dermed direktørposten fra Niels Kidde Andersen, som går på pension.

Billede af Kim Thykjær fra Sparekassen Sjælland-Fyn Foto: Kim Thykjær, ny områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn med ansvar for erhverv på Fyn.

Kim har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor og har igennem alle årene beskæftiget sig med erhverv. Kim startede sin karriere i Danske Bank i 1997, hvor han tog en HD i afsætning med henblik på at blive strategisk sparringspartner for erhvervsdrivende. I 2005 rykkede Kim til Fionia Bank, som senere blev opkøbt af Nordea. Her har han igennem de seneste syv år arbejdet som leder af den lokale erhvervsfilial med ansvar for mellemstore erhvervskunder fra hele Fyn.

Kim er et velkendt ansigt i Odense – han har altid boet og arbejdet i byen, og især igennem sin seneste stilling har han fået et godt kendskab til både lokalområdet og erhvervsaktiviteter på Fyn. Med et bredt netværk og flere års erfaring som leder er Kim klædt godt på til at træde ind i den nye rolle som frontfigur for sparekassens erhvervsaktiviteter på Fyn.

I sin nye stilling ser Kim blandt andet frem til at bidrage til at opruste sparekassens indsats på erhvervsområdet og cementere sparekassen som et stærkt lokalt alternativ for erhvervsdrivende.

”Jeg ser frem til at få et endnu dybere kendskab til markedsområdet, og som lokalkendt har jeg en god fornemmelse af, hvor det fynske erhvervsliv er på vej hen,” fortæller Kim og fortsætter:

”Derudover glæder jeg mig til at bidrage til at gøre de lokalområder, sparekassen er en del af, til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.”

Privat er Kim bosat i Odense sammen med sin kone og parrets to døtre. Kims store passion er samvær med familie og venner, mens formen holdes ved lige med løbeture.

I anledning af områdedirektørskiftet afholder sparekassen reception fredag 23. marts kl. 14:00-16:00 i erhvervscentrets lokaler på Søndergade 17, 5000 Odense C.