Landets ældste sparekasse ansætter erfaren erhvervsdirektør

NYANSÆTTELSE: Det bliver den erfarne erhvervsmand Henning Juhl Jessen, der skal stå i spidsen for Sparekassen Sjællands kommende erhvervscenter på Islands Brygge i København og sparekassens erhvervsindsats i område øst.

Billede af områdedirektør Henning Juhl Jessen 54-årige Henning Juhl Jessen er udnævnt til erhvervsdirektør i Sparekassen Sjælland område øst.

Tidligere på året løftede Sparekassen Sjælland sløret for, at et nyt erhvervscenter åbner op på Islands Brygge 43 i København i andet halvår 2017.

Læs om sparekassens nye privat- og erhvervskundecenter på Islands Brygge.

Nu kan der også sættes navn på, hvem der skal stå i spidsen for sparekassens erhvervsindsats i og omkring København i form af 54-årige Henning Juhl Jessen, der kommer fra en stilling som direktør i Spar Nord.

Kontakt Henning Juhl Jessen

Med i alt 27 års erfaring som leder på erhvervsområdet – blandt andet som områdedirektør i Storkøbenhavn for Sydbank og som erhvervschef på Københavns Vestegn i Danske Bank – er den nyudnævnte erhvervsdirektør godt klædt på til at træde ind i rollen som frontfigur for sparekassens østlige erhvervsindsats, og han glæder sig til den nye opgave:

”Jeg ser meget frem til arbejdet med at positionere sparekassen på erhvervsfronten for mindre og mellemstore virksomheder i og omkring København i område øst, som er et markedsområde, jeg har et indgående kendskab til,” fortæller erhvervsdirektør Henning Juhl Jessen, der bor i Storkøbenhavn.

Øget erhvervsindsats i Sparekassen Sjælland-Fyns østlige markedsområde
Sparekassens øgede erhvervsfokus i område øst med ansættelsen af Henning Juhl Jessen og etableringen af sparekassens nye erhvervscenter på Islands Brygge er ifølge administrerende direktør Lars Petersson en naturlig konsekvens af Sparekassen Sjælland-Fyns succesfulde filialekspansion i og omkring København de seneste år:

”Vi oplever ikke kun en tilfredsstillende tilgang af privatkunder i sparekassens østlige filialer i og omkring København – men også stigende interesse på erhvervsområdet. Derfor er det helt naturligt, at vi nu skærper vores lokale tilstedeværelse og indsats yderligere på denne front ved at etablere et nyt regionalt erhvervscenter, og jeg glæder mig over, at Henning Juhl Jessen med alt sin erfaring og lokale vid skal stå i spidsen for opgaven med at positionere sparekassen som et stærkt lokalt alternativ til de store landsdækkende banker på erhvervsområdet,” fortæller Lars Petersson.

Kort om Henning Juhl Jessen:

  • Bosiddende i Storkøbenhavn med sin kæreste.
  • 36 års erfaring fra den finansielle sektor – heraf 27 år som leder på erhvervsområdet.  
  • Fritiden tilbringer han med familien – som også indebærer to voksne døtre.
  • Derudover bruger han tid på at spille golf, og så er han ihærdig på racercyklen, som i år skal bringe ham på sin 6. tur til Paris med Team Rynkeby.