Få mere ud af din opsparing med en investeringsaftale

Vores kunder med en investeringsaftale har opnået flotte afkast på op til 21,4 % i perioden fra 25. marts til 21. august år. Vil du ligesom dem have mere ud af din opsparing? Så står vores erfarne investeringsspecialister klar til at hjælpe dig.

graf fra investering

Hvis du – ligesom mange andre danskere – har en opsparing stående på en almindelig konto, så får du med det nuværende lave renteniveau ikke meget ud af det. Faktisk risikerer du, at din opsparing over tid mister sin værdi. Det gør den på grund af inflation (det faktum, at priser på fx fødevarer m.m. stiger år for år), og fordi du muligvis betaler negative renter af dele af din opsparing.

I Sparekassen Sjælland-Fyn har vores mange kunder med en investeringsaftale fået et flot udbytte ud af at investere en del af deres opsparing. Nedenfor kan du – på baggrund af kundens investeringsprofil – se præcis, hvor meget.


Investeringsprofil Afkast fra 25. marts – 21. august 2020*
Sparekassen Sjælland-Fyn Profil 2 (lav risiko) 10,8 %
Sparekassen Sjælland-Fyn Profil 3 (lav-mellem risiko) 14,5 %
Sparekassen Sjælland-Fyn Profil 4 (mellem risko) 16,4 %
Sparekassen Sjælland-Fyn Profil 5 (mellem-høj risk) 20,0 %
Sparekassen Sjælland-Fyn Profil 6 (høj risiko) 21,4 %
*Vi viser afkast for denne afgrænsede periode, da vi pr. den 25. marts omlagde investeringerne i vores kundernes investeringsaftaler til Værdipapirfonden Sjælland-Fyn.

Bemærk, at ovenstående tabel viser afkast før skat samt omkostninger til sparekassen.

Kom i gang med at investere – du bestemmer selv beløb, og hvor stor en risiko du vil tage

Vil du gerne se din opsparing vokse, kan vi hjælpe dig med at investere dine penge – naturligvis først efter, vi har sikret os, at vi kender dine behov, og hvor stor en risiko du ønsker at tage. På baggrund af en snak med dig afdækker vi nemlig din investeringsprofil. Du behøver ikke investere hele din opsparing – du kan komme i gang med selv mindre beløb.

Kontakt din lokale filial eller rådgiver for en snak om mulighederne. Vi har erfarne og dygtige investeringsspecialister i Sparekassen Sjælland-Fyn, der står klar til at hjælpe dig godt i gang.

Kontakt sparekassen

Al investering er forbundet med risiko, og du kan opleve perioder med negative afkast. Hvis du ønsker at oprette en investeringsaftale, skal du kontakte din rådgiver eller lokale filial i Sparekassen Sjælland-Fyn for at få specifik rådgivning, der er tilpasset din økonomi og dine behov. Vær opmærksom på, at tidligere perioders afkast ikke kan bruges som en pålidelig indikator for den fremtidige kursudvikling og de fremtidige afkast.